- Vše proběhlo v pořádku
- Rychlá dodávka
děkujeme za vaši recenzi
krásný den
www.Lcddrzaky-Tvstolky.cz -
Dle popisu a rozmeru mi okamzite poradili s vyberem vhodneho drzaku na zed pro moji televizi. Take ihned dodali. Jsem s doporucenym vyrobkem spokojena. I cenove jsem byla mile prekvapena. Dekuji a preji mnoho dalsich spokojenych zakazniku.
Iva TraspeReakce obchodu lcddržáky-tvstolky.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Krásný den.
www.lcddrzaky-tvstolky.cz -
Super obchod a rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu lcddržáky-tvstolky.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Krásný den.
www.lcddrzaky-tvstolky.cz -
- Rychlé dodání zboží
- - vše OK
Dobrá komunikace, slušné ceny, rychlé dodání zboží
- 1 objednávka byla zrušena obchodem a podruhé pro zmatky ve zboží nám nabídli rozměrově jiné - nevyhovující !!! Neschopnost v evidenci zásob !!!
- Objednán stolek https://www.lcddrzaky-tvstolky.cz/TV-stolek-Wenus-1-cerny-d1542.htm, který již podle názvu i fota má být celý v černém provedení. Proto jsem si ho taky objednal. Došla slátanina stříbrné a černé, kterou ani nemají v nabídce - buď celý černý, nebo celý stříbrný, žádný mix. Na @ nereagují ani po třech dnech.
- Na stránkách u zboží měli drze napsané "Výrobek je skladem a bude ihned expedován'". Podle mě ihned znamená v ten den, jak to dělají jiné shopy, nebo následující den. Objednáno 05.04.2018, doručeno 16.04.2018.
- Takže za mě - Již nikdy více.
Reakce obchodu lcddržáky-tvstolky.cz
mrzí nás celá situace, která byla zapříčiněna zaměstnancem který je nový a ne zcela ještě zběhlý. Chyba je jednoznačně v tomto případě na naší straně.
lcddrzaky-tvstolky.cz -
Dostal jsem pouze informaci, že objednávka byla přijata. Od té doby nic. Zboží nemám a ani nevím jestli bude nebo nebude. To již trvá cca 14 dní. Od nich žádná komunikace.
- rozhovor s panem technikem a jeho technický nadhled
- nerelevantbní
Zatím výborná zkusenost
- velmi špatná komunikace
- neinformovanost
- neprozákaznický přístup
Po objednání zboží (obýváková stěna)mi bylo po dotazo upřesněna doba dodání 2-4 týdny. Po pěti týdnech žádných zpráv mi bylo po mém emailovém dotázání sděleno, že se objednávka někde zasekla a externí dodavatela výrobce ji vůbec nezaznamenal, celý měsíční kolotoč tedy znova s příslibem urgence. Opět nulová komunikace ze strany obchodu, následoval tedy po dalších pěti týdnech můj dotaz, jak se to má s objednaným zbožím - přišla strohá odpověď, že dodavatel jim řekl, že zboží již přestal vyrábět! Téměř tříměsíční čekací martyrium pro toto závěrečné sdělení?? Ne, díky
Reakce obchodu lcddržáky-tvstolky.cz
takto to prostě chodí, my objednáme zboží u výrobce a čekáme na dodání, urgujeme, urgujeme a pak je nám oznámeno že zboží bylo vyřazeno z nabídky. Zcela chápu Váš názor, nicméně my jako prodejci, pokud nemáme žádné informace od výrobce, tímpádem námáme i k Vám. Ale samozřejmě Vaše hodnocení v tomto případě chápu.
Pěkný den
A. Svoboda -
- Rychlost, přesnost
- Zboží nemají skladem
Zboží nemají skladem a čekají na výrobce a jeho dodání což může trvat i delší dobu než by člověk očekával.
Reakce obchodu lcddržáky-tvstolky.cz
Dobrý den, pokud si objednáte zboží které máme označené že není skladem, tak kdo má zdravé myšlení, tak nemůže předpokládat že ho doručíme například do 5 dnů. Pro ty co tomu nerozumí: Zboží skladem: ano máme skladem, Zboží není skladem: ne zboží skladem není a a musí se objednat. Věřím že teď už to chápe i paní Součková