- kvalita
- bezproblémové dodanie
Vše OK
Zboží jsem objednal 25.2.2022,ale dosud mi nebylo doručeno i přes to,že mi byl termín doručení avizován ale nedodržen.
Reakce obchodu lcddržáky-tvstolky.cz
od nás bylo zboží v pořádku odesláno následující den. to že dopravce se není s vámi schopen domluvit na předání neovlivníme
Lcddrzaky-Tvstolky.cz -
- Po objednání mi do dvou dnů přišel meil "při manipulaci s balíkem byl produkt poškozen a hodinky nelze dále vyexpedovat, bohužel tento produkt bylo poslední" takže komunikace OK ale řešení žádné
- Krásná deska
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- obchod vynikající
Zboží vypadá po montáži velmi dobře.
Nejhorší montážní návod co jsem kdy viděl!! Také velikost písma stojí za to-prosím příště dodat s lupou... -
- Naprostá spokojenost, jak s jednáním po telefonu, tak s doručením, super zabalený stůl, který byl z vysokého lesku.
- Z bohaté nabídky rozměrů a variant jsem stolek pod TV se zvukovou aparaturou vybral a bylo mě v pořádku doručeno.
Sortiment, ceny, přehledné stránky. Vše pro mě vyhovující.
- rychle a spolehlivě
- Rychlé odeslání
- Nízké ceny a výrazné slevy
- Velký výběr zboží
Po deseti letech jsem se náhodou vrátil do tohoto e-shopu a opět plná spokojenost
- rychlé dodání
Dobre a rychle
- rychlé doručení
Tento obchod Nedoporučuji!!! S manželem jsme opravdu velice zklamaný. Objednali jsme si zde obývací stěnu která nám přišla, ale bohužel jiná, chyba se stala na straně prodejce. Nebyla možnost zboží vrátit, ani reklamovat. Bylo nám řečeno že jsme na zboží převezali. Navíc zboží které jsme obdrželi není a nebylo ani v nabídce. Takže máme doma kus nábytku, který jsme nechtěli! NEDOPORUČUJI.
Reakce obchodu lcddržáky-tvstolky.cz
Uvedeme věc na správnou rovinu: Vase objednávka proběhla na určitý produkt, kde byl rozměr délky 70cm. Ano, skutečně vám byl odeslán stejný kus nábytku, ale v dražší variantě a delší (110cm). Už tedy na první pohled je jasné, že dorazilo rozměrově něco jiného. Do emailu při odeslání zboží, vám bylo naspáno, že než přistoupíte k samotné montáži, je potřeba zboží a rozměry zkontrolovat. Rozdíl mezi skříňkou co má 70cm a 110cm by měl být zjevný a patrný na první pohled. Evidentně vám to nevadilo a přistoupil(a) jste k montáži. Poskládáte 2 ze tří kusů stolku a u jednoho nesedí středová příčka a tu se rozhodnete reklamovat a nejlépe vrátit celé zboží. Od nás přišel návrh, že vám necháme dražší variantu stolku a ještě vám navíc vrátíme 1/3 peněz a jeden ze 3 větších stolků (ten kde nesedí příčka si vezmeme zpět) na což z vaší strany bylo přistoupeno, tudíž ve finále máte stolky cirka o 4 tis levnější. Další lež z vaší strany je ta, že zboží (stolek 110cm není v nabídce) ano je, stačí se jen podívat. Zcela neobjektivní hodnocení z vaší strany.
Lcddrzaky-Tvstolky.cz -
- Zboží dorazilo třetí pracovní den od objednání
Vše v pořádku.
Zboží zatím pořád nemám, ale komunikace s e-shopem je v naprostém pořádku.
Velmi rychlá dodávka. Vstřícné a odborné jednání.
- ceny
- výběr zboží
- rychlost doručení
Naprosto spokojený s nákupem a budu se vracet pro potřebné věci :)
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Pořizoval zboží kvůli ceně, zboží tomu odpovídá kvalitu bych raději ani nehodnotil je to plast takže si to dobře rozmyslete jelikož ty malé části nevydrží přišroubování a není to tím že bychom to nějak šroubovaly víc než je třeba, opravdu je to tak tenký materiál, že to ani nemůže nic vydržet.
Ty tenké části malé mohl výrobce udělat alespoň lépe z hliníku.
Dovozce za to nemůže, zjevně to nikdy nerozbaloval.
A co se týče balení pozor je to hozeno jen do obálky.
Takže když je malá dírka postrácíte matičky a šroubky, jelikož se tam jen tak válí a nejsou nijak zajištěny.