- Sice jsem ještě oblečení nevyzkoušel (treking bunda čeká na svou sezonu..), ale vypadá to, že je vše naprosto v pořádku.
- Velmi rychlé zaslání, informace o stavu zásilky, vše velmi dobré.
- Zaslání zdarma!!! To se jen tak nevidí u tak malých položek
Bohužel nemohu posoudit tento obchod zevrubně (rychlost a ochota při reklamaci apod.), ale co se stavu zboží, ceny, informací a komunikace týče, u mne spokojenost. Potom také při tak malé objednávce že je poštovné grátis, tak to opravdu klobouk dolů.. Určitě se příště zase poohlédnu u Vás, když něco budu potřebovat.
- Výhodná cena za dané zboží
- Doprava zdarma
Korektní jednání
Rychlá dodávka
Zboží řádně zabalené
DOPORUČUJI -
- extra rychlost od přijetí objednávky po vyřízení a odeslání
- milá komunikace
- poštovné nad 1000 Kč zdarma
absolutní spokojenost
- - rychlost dodání
- - spokojenost
všem doporučuji
- Se službami jsem byla naprosto spokojená, objednané zboží mě nezklamalo a splnilo mé očekávání.
- super rychlost,žádný problém
super
Rychle a pohodově-tak jak to má být
- přijatelná cena
- široký výběr zboží
- rychlé dodání
V tomto obchodě jsem nakoupila poprvé.Ikdyž měl málo recenzí,byly dobré.Pokládám jej za spolehlivý a mohu doporučit ostatním.
- Dobrá komunikace
- Poštovné zdarma již při ceně 1890 Kč
- Kvalita zboží velmi dobrá
- Nenašel jsem
Kvalitní obchod za dobré ceny
- výhodná cena
dekuji
- dobrý komunikace
- rychlé dodání
- dobré ceny
Koupil jsem bundu a kalhoty Dare2B a cena byla oproti další dostupnosti nejnižší. Kalhoty mě byly velké, tak jsem měnil za menší. Rychlá výměna. Děkuji za cenově dostupné a kvalitní zboží.
- Rozumne ceny.
- Prehledne usporadani e-shopu.
- Vynikajici servis a osobni pristup (servis jsem vyuzil u sneznic Inook).
Mam skvelou zkusenost se servisem sneznic Inook, kterou obchod (pobocka v Karline) primo poskytuje. Prasklou desku vazani mi bez predchoziho objednani na pockani vymenili - bylo to v patek dopoledne, takze jsem stihl jeste vikendovy vylet nez roztal snih :-)
- Zboží přišlo dle potvrzení na druhý den.
- Naprostá spokojenost.
- Před nákupem jsem nenašel žádné recenze.
Spokojen- doporučuji.
Byla jsem spokojená, bundu jsem nejprve objednali jinde, ale neúspěšně.V Laura sportu se to podařilo a za lepší cenu a bez poštovného. Děkujeme.
Veľmi dobrý obchod, nie je čo vytknúť.
vše ok
- - příjemná komunikace
- - velmi rychle dodání
- - dobré ceny
můžu všem vřele doporučit :-)
- velmi rychlé odbavení a příjemná komunikace
doporučuju všem, velmi rychlé jednání a příjemná komunikace