Přihlásit se a přidat recenzi

• Špatná komunikace.I přesto,že obchod končí,jak píší na stránkách, mohli by zákazníkům zvednout telefon.

Skvělý výběr kvalitních materiálů. Objednávala jsem poprvé a určitě ne naposled.

• rychlé dodání kvalitních látek za výhodnou cenu

Po více jak týdnu od zaplacení stále zboží nedorazilo, na dotaz ohledně odeslání objednávky obchod nereaguje. Měla jsem si více pročíst recenze, nejsem první a ani asi poslední zákazník se stejnou zkušeností.

• Dlouhá doba dodání, po týdnu ještě nebylo ani odesláno.

• Fajn ceny

Týden od objednání a zaplacení objednávka nebyla doručena ani odeslána. Na mail s dotazem ohledně dodání nikdo nereaguje. První objednávka a nejspíš poslední.

Latku jsem potrebovala rychle, do poznamky jsem pozadavek na rychlejší vyrizeni objednavky napsala. Obchod ani po 2 dnech od prijeti objednavky nereagoval. Objednavku jsem zrusila, obchod vratil penize. Objednala jsem jinde.

Přes upozornění, že se obchod předem omlouvá za možné zdržení v odeslání z důvodu zaplaveného území, zboží došlo poměrně brzo a kvalitně zabaleno.

Skvělá komunikace, vysoká kvalita prodávaného materiálu.

Velmi rychlé dodání.

• Rychle dodani

Objednávka z 13.8., platba ihned online, další info už nepřišlo. Na mail ani ma telefon nereagují. Nedoporučuji

• Objednala a zaplatila jsem 1,2m látky úplet nanuky, byl mi dodán bez upozornění pouze 1 m látky

Dejte si pozor a pečlivě si látky z tohoto obchodu přeměřte hned po dodání.

• Nikdo neodpovídá ani na maily ani na telefon, zboží nedorazilo

• Nikdo opakovaně nezvedá telefon ačkoliv jej mají uvedeny pro kontakt se zákazníky

Vše v pořádku, krásné látky, rychlé odeslání
    jen mě mrzí, že jsem se za celou dobu nedovolala, abych se poradila ohledně odstínu látek

• Super obchod, pěkné a kvalitní látky.

Naprostá spokojenost,látky jsou nádherné.

skvělá komunikace, rychlé vyřízení, velký výběr

• Rychle doručení

Velmi příjemné látky

Vůbec žádná informace z obchodu, že už látka není na skladě - až po mé urgenci, že zásilka nedorazila kompletní.