Zboží odpovídá e- shopu, byl přibalen dárek za nákup

• Hezký výběr látek
    • Paní přes online chat je ochotná vyfotit různé látky/odstíny proti sobě
    • Doteď jsem objednávku nedostala, ani odpověď na email co s ní teda je a kdy mám očekávat odeslaní

Chápu že se může stát že se něco vyprodá a čeká sa na nový bal látky, nebo že něco není na skladě ale bylo by fajn dát o vědět zákazníkům proč se něco opozdí, nebo aspoň že se to opozdí. Takhle nevím jestli komunikace zapadla do spamu, na objednávku se zapomělo nebo jak se věci mají.

Reakce obchodu Látky konvalinka

Dobrý den Anno, ohledně Vaší objednávky jsem s Vámi mluvila po telefonu a říkala jsem Vám, že svetrovinu bordó máme již jen v nastřihaných kusech, které neodpovídají Vámi požadované délce. Informovala jsem Vás, že máme ale objednanou celou novou roli u dodavatele a že nám cca do týdne až deseti dnů dorazí. Ptala jsem se Vás, zda chcete počkat, abych Vám ustřihla Vámi požadovanou délku v celku. Nabídla jsem i možnost, poslat část balíčku ihned a bordó svetrovinu dodatečně. Říkala jste, že nespěcháte a počkáte. Já jsem Vám řekla, že hned jak role dorazí, tak stříhám a balíček odešlu. Role by měla dorazit zítra nebo nejpozději v pondělí. Bohužel nemám jak zrychlit dopravu od dodavatele, ten týden až deset dnů to prostě trvá. Váš balíček tudíž půjde zřejmě v pondělí. Hezký den, Lucka, Látky konvalinka

• Rychlost dodání,kvalita

Skvělé zboží, rychlé dodání