vše naprosto v pořádku
Rychlost doručení, velice hezke latky, odpovidaji fotkam na stránkách, spokojenost.
- Těžko soudit, stále čekám
Dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu Látky konvalinka
Dobrý den Michaelo, Vaši objednávku jste si vytvořila ve čtvrtek v pět hodin odpoledne. Pak následovaly Velikonoční svátky. Expodovali jsme ji hned ve středu po Velikonocích. Tudíž druhý pracovní den. Nedomníváme se, že by to byla tedy dlouhá dodací doba pro odeslání. Dodání se Vám prodloužilo o Velikonoční svátky, kdy jsme i my měli volno. Za rychlost Balíkovny neneseme odpovědnost a neumíme jí urychlit. Od nás máte v emailu číslo balíčku pro sledování. Pokud by bylo něco v nepořádku, tak nás určitě kontaktujte.
Hezký den,
Lucka, Látky konvalinka -
bezva komunikace ,při napsané poznámce a prosbě - hned voláno a dohodnuto
Balíček došel poškozený, nitě se mi vykutálely z boxu. V zásilce chybí úplet-proužky na královsky modré, ale asi neva. Byl to jen zbyteček na lemování. Ostatní zboží v pořádku. Moc chválím rychlost dodání.
Jsem spokojena
Veľká spokojnosť ako stále
- Rychlost, seriózní jednání, prostě paráda.
Super obchod krásné látky rychlé doručení
Úžasná komunikace , rychlost dodání moc děkuji
- rychlé dodání
Velká spokojenost
- Nadstandardne vstricne jednani a ochota, ktere si s ohledem na okolnosti, ktere muj nakup provazely, velmi cenim.
- Na moji zprávu ohledně objednávky - doruceni 3.den nereagují
Reakce obchodu Látky konvalinka
Dobrý den Jaroslavo, na eshopu i na facebookových stránkách Látky konvalinka máme informaci ohledně zpožděného zpracování objednávek kvůli nemoci. Zákazníky jsme informovali, že balíčky začnou opět odcházet od pondělí 5.12..
Děkujeme za pochopení.
- delší čekání
Reakce obchodu Látky konvalinka
Delší čekání bylo způsobeno naší dovolenou. Informace o ní byla jak na eshopu, tak na facebookové stránce Látky konvalinka.
Děkujeme za pochopení,
- Naaaaadhera :)
- Všechno přišlo ,jak jsem si objednala , super
Perfektní přístup k zákazníkovi. Osobní jednání. Vřele doporučuji.
Pěkný materiál.
Rýchle dodanie.
Krásné látky, super rychlé dodání, DOPORUČUJI!!!