- na fotkách hezké plavky
- nekvalitní fotky - nelze přiblížit
- u většiny zboží chybí podrobný popis
- nejsou vysvětleny velikosti
Rozhodně nedoporučuji, poprvé jsem v tomto obchodě vybírala zboží, konkrétně plavky a plážové šaty, vybrala jsem plavky 3 ks a 2 ks šatů, všechny byly ve slevě a v mé velikosti. Po registraci a vyplnění svých údajů, těsně před odesláním potvrzené objednávky jsem si všimla, že ceny se změnily na původní tj. před slevou. U jednoho výrobku sleva sice zůstala, ale obchod tyto šaty vyňal z košíku. Po najetí znovu na stránky obchodu jsem s údivem zjistila, že všechny ceny plavek i šatů na které jsem klikala a dala košíku se sleva vymazala a prudce navýšila . Tak toto jsem ještě nezažila. Neuvěřitelná drzost. A hlavně to nejde prokázat. Takže získali mé údaje a to je tak asi všechno. Jo a slevový kód, který posli e-mailem nefungoval, protože jeho platnost vypršela před několika měsíci, a to přes to, že jsem se zaregitstrovala do obchodu poprvé. Co na to říct?
Telefon nikdo nezvedá. Email se mi už po třetí vrátil jako nedoručený.
Míry jsou nekompletní, chybí fotky jak vypadá zadní část vrchních plavek (pro někoho, kdo je alergický na kov je tohle dost podstatné, aby věděl jaké má vrch zapínání !)
Na to, že chtějí za plavky přes 2000,- a nejsou schopni nijak komunikovat - STRAŠNÝ ! -
- Kvalitní zboží, rychlá dodávka
Velká spokojenost.
Krásné zboží, rychlé dodání,naprostá spokojenost.
Eva -
- Jsem moc spokojená!! Krásné zboží, a rychlé dodání! Mohu všem doporučit!!!!!
- přehlednost
- široká nabídka
- rychlost a jednoduchost při vrácení zboží
- atraktivní zboží
- Netušila jsem že se jedná o Otto. Rychlé dodání, informace o balíčku. Maximální spokojenost
- Velký výběr zboží
- Dlouhá doba zaslání zboží
- Zboží nevymenuji
- Horší komunikace
- Dle tabulek velikost nesouhlasí
Před měsícem jsem objednala zboží, které bylo zasláno po delší době z důvodu, že nemohli dohledat platbu,ktera byla zaslána hned po objednání. 2x jsem zaslala potvrzení o platbě a stejně bylo zboží zasláno s velkým zpožděním. Jelikož zboží nesedělo, žádala jsem o výměnu. Asi první obchod, kde zboží nevymenuji, i když požadovanou velikost mají skladem a nevidím důvod proč znovu to samé objednávat a znovu platit vysoké poštovné a zase přemýšlet, jak vlastně dlouho budu čekat na tuto objednávku? Celková komunikace špatná. Teď jsem zvědavá, jak dlouho budu čekat na peníze. Závěr je takový, že jsem velice zklamaná a je mi líto, že jsem nehledela na recenze druhých. Souhlasím přesně s tím, co zde v negativních recenzích napsali ostatní. Za mě obchod nedoporučuji. Objednávám pravidelně přes eshopy, ale tohle je doposud nejhorší zkušenost. Člověka to stojí čas a zbytečné peníze navíc, pokud chcete zboží vyměnit, musíte udělat novou objednávku a zaplatit si poštovné znovu? Přijde mi to směšné, zvláště když jiné eshopy v tomto vychází bez problémů vstříc. Navíc, pokud se jedná o letní zboží, chcete si ho užít přes léto, ne někdy v závěru léta nebo kdo ví kdy. Vše dlouho trvá...
- Dobrý výběr pěkného zboží.
- Některé druhy zboží momentálně nejsou dostupné, ale vždy je nějaká náhrada.
Obchod doporučuji.
Vrátila jsem zboží a peníze prý vracejí do 14 dnů. Tato doba už uběhla a peníze stále nikde.
- Skvělé zboží, velký výběr
- Kvalitní materiály
- Delší dodací lhůta
Objednala jsem si plavky, věděla jsem, že dodání bude trvat týden...ale po týdnu mi přišel email, že je zboží bohužel vyprodané. Měla jsem štěstí v tom, že mi plavky dorazily pár dní po této zprávě...v což jsem ani nedoufala. Plavky jsou nádherné, kvalitní a skvěle sedí. Takže jsem v závěru spokojená.
Určitě bych ale neobjednavala, pokud na zboží spěcháte. -
- Hrozný e-shop,už bych si zde nikdy neobjednala,na plavkové kalhotky jsem čekala měsíc a poslali úplně jiné,takže další poštovné při vracení,objednala jsem znovu a naštěstí přišly ty co jsem opravdu chtěla a objednala již před tím,na vrácení peněz čekám víc jak tři týdny a stále nic.Pěkně se kalhotky prodražily
- Krásné plavky velký výběr. Velikost sedí.
- Zboží po info melo být dodáno do 5 dnů, přišlo za 11 dnů. Na vrácení peněz po vrácení zboží čekám už 16 dnů a po dnešním telefon.hororu mi paní na lince sdělila že budu čekat ještě týden. Drahé poštovné platba pouze hotově.
Kdo spěchá na dodání raději ať objedná jinde..
Rychle doručení a velmi příjemný materiál
Krásné plavky i pro velká prsa
- Nelze zaslat zpět zdarma
rychlé dodání a spokojenost jak s výběrem tak i dodáním .Doporučuji
- Dá se objednat zboží, co mají vyprodané
Objednala jsem si pět věcí. A aby mi vyšla cena do slevy, přidala jsem tam nejlevnější spodní prádlo. Za týden mi přišlo pouze to né tak chtěné prádlo + poštovné a ostatní věci, že jsou prý vyprodané... Kdyby mi to dali předem vědět, objednávku bych jistě zrušila... Abych to shrnula, dlouho jsem vybírala co objednat, stálo mě to spousty času a pak mi nechají peníze někde v meziprostoru a zboží nemají. Jsem nespokojená.
- Obrovský výběr plavek i dámského prádla i v méně běžných velikostech
- Všechno objednané prádlo perfektně sedí
- Dodání trvalo týden, ale zboží šlo z Německa a toto info člověk dostane předem
Menší drobnost, zřejmě problém v programování e-shopu. Vybrala jsem si prádlo v jedné ze dvou nabízených barev a až v košíku jsem si všimla, že se mi tam objevilo v té druhé, než jsem chtěla - měla jsem dost štěstí, že jsem si toho na poslední chvíli při rekapitulaci objednávky všimla. Nepovedlo se mi to ani opakovaně napravit, psala jsem na infolinku, odpověď přišla až po 2 dnech, že tam mají zboží pouze v jedné barvě - a to už tam opravdu ta mnou požadovaná barva v nabídce nebyla :-)
- Rychlé vyřízení objednávky a pro mě důležitý znak = úsporné balení bez nadměrného obalového materiálu.
- o žádné nevím.