Přihlásit se a přidat recenzi

Skvělá komunikace, paní Růžičková velmi úžasná žena.

• Takhle dlouho jsem čekala na zboží pouze z Číny

Zboží jsem objednala i zaplatila v úterý, v pátek nebylo posunuto ještě ani do depozičního skladu. Když jsem do obchodu volala, nikdo mi to nezvedl, ani na zmeškaný hovor pár dní po té nezareagoval, pouze mi přišel celkem pro mě nesmyslný mail, že bude zboží vydáno, až ho zaplatím i přesto, že už bylo 3 dny zaplacené. Dovolala jsem se až v PO , kdy se mi paní sice dokola omlouvala a vysvětlovala, že byla pár dní mimo....co mi to ale řeší, když já zboží potřebovala na svatbu své dcery, která proběhla už v sobotu. Kytara dorazila až v úterý, tedy naprosto k ničemu.

Byla jsem spokojená.❤️

Dobrá komunikace a rychlé dodání.
    Velká spokojenost.

Rychlé dodání,ochotní

Ochota,vstřícnost, doporucuji

• 100 %

• komunikace
    • rychlé doručení před Vánocemi
    • osobní přístup
    • kvalitní zboží

14. prosince jsem narychlo jako dárek sháněla dřevěnou misku na klubíčka, což se k mému překvapení ukázalo jako šílenost. Když jsem si konečně vybrala na Larosse, k objednávce na dobírku jsem připsala poznámku, že "pěkně prosím, pokud doručení není možné před Vánocemi, jestli by mi někdo napsal a objednávku zrušil." Paní, která to tam má na starost, mi ještě ten den napsala na WhatsApp, že mi nejen zboží pošle hned druhý den, ale ještě k tomu mi natočila video s komentářem, kde mi ukazovala více variant mističek, abych si vybrala, jaká se mi líbí nejvíc.

• Solidní, upřímná komunikace

• Moc hezké zboží
    • Přehledný e-shop
    • Rozumné ceny
    • Skvělý přístup

Nakupuji tady moc ráda a pravidelně. Larosse je moje "vrchní dodavatelka" pro tvoření. Od prvního kroku objednávky až po doručení poskytuje skvělý servis, skvěle komunikuje, ochota a vstřícnost je samozřejmostí. Objednávka je vždy vyřízena rychle a je skvěle zabalená. Za mě TOP e-shop :)

• Velký výběr pro tvoři ou práci, skvělá komunikace a rychlé jednání. Ráda tady objednávám :)

Nrvyzkoušíte, nevíte.. ale já se sem.velmi ráfa vracím. Vždycky najdu, co potřebuji a stopro i něco navíc... :)

• Prima výběr a neuvěřitelně vstřícné jednání!!! MOC diky! A vřele doporučuji!

Vše proběhlo vpořádku,doporučuji.

rychlé vyřízení objednávky

• Ochota poradit - snížit cenu - skvělá domluva . Děkuji že jste .

• Velký výběr zboží
    • Vždy velmi dobře zabaleno
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Osobní kontakt
    • Skvělá komunikace s prodávající

Larosse je skvělý e-shop. Jsem stálý zákazník a jsem nad míru se vším spokojená.

Vše rychle vyřízeno,velmi ochotná paní

Rychlost vyřízení objednávky - po tlf dotazu velká pomoc při objednávce zboží,zároveň ochota a vstřícnost paní Kateřiny. Zboží doručeno během 2 dnů po objednání. Velikánská 1 s mnoha hvězdičkami.

• rychlé a spolehlivé dodání