Volala jsem dva dny před svatbou, že jsem zapomněla objednat album a byli mi ho do dalšího dne schopní dodat. Mockrát děkuji a 100% doporučuji
Fotky aj leporelo krasne urobene. Dakujem.
- Rychlost dodani
- Kvalita tisku
- Variabilita rozmeru
Fotky jsou opravdu krásné a kvalitní, brala jsem jak normální formát tak polaroidky, které naprosto zbožňuji. Velmi oceňuji rychlé dodání (v pondělí jsem objednala a ve středu měla v zásilkovně). Navíc bych chtěla také velmi ocenit a poděkovat za rychlou a vstřícnou reklamaci. K fotkám jsem objednala nálepky, které do balíčku zapomněli přiložit. Po emailu, kde jsem upozornila na tuto skutečnost, mi druhý den volali, omluvili se a nálepky mi byly doposlány na druhý den. Přesně takto si představuji jednání super firmy. Určitě zde nechám fotky vyvolat i příště.
Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji. Rychlá výroba i dodání, moc hezky zabalené, dobrá komunikace s obchodem a výrobek splnil očekávání.
- Doporučuji všemi deseti! Krásný design, blesková komunikace a nadstandartní přístup k zákazníkům. Svatební oznámení doplním o další nabízené produkty. Jsou vskutku originální :)
Bohuzel nespokojenost. V jedne objednavce dva fotoobrazy, kazdy zabalen zvlast, jeden dorazil, druhy nekde putuje a pry nelze dorucit. Kdyz volate na podporu, tak nejsou schopno pomoct. Jana Šedivá
Krásné a rychlé zpracování a doručení ve velmi pěkném obalu. Doporučuji!
- rychlost
Vždy jsem s Laab byla maximálně spokojená, tentokrát jsou ale fotografie zvláštně vybledlé, jedna má dokonce jiné barvy, jak kdyby došlo k chybě při tisku a nikdo to již nezkontroloval.
Velmi dobré zkušenosti, dokonce když se měla zásilka o jeden den zpozdit, volali mi a omlouvali se.
- Rychlost dodání
- Skvělá zákaznická podpora
Poslali jsme fotografie pro velké formáty v horší kvalitě, ihned se s námi spojila podpora a domluvili jsme se na úpravě. Fotky nakonec dorazily přesně tak, jak jsme si to představovali.
Fotky jsou bozi ! Velka spokojenost
- celkově mám Laab dlouhodobě ráda, dotky od nich mám v různých podobách
je pravda, že jsem čekala malinko lepší kvalitu kapa desky, přišly mi asi dvě fotky s pošramoceným rohem a bylo vidět, kde byla deska řezaná, s tím se ale dalo počítat protože taková kapa prostě je, příště bych ale volila tvrdou desku nebo plátno
Kvalitní práce,
Skvělý zákaznický servis, rychlé a kvalitní zpracování
- rychlost doručení
- kvalita fotek
- stav doručení
- nic mě nenapadá xd
Nakupuji zde nejméně po druhé a obchod doporučuju. Fotky kvalitně vytisknuté, cenově velice dostupné a rychle doručené. Nenapadá mě žádná chyba.
- pěkný výrobek
- velký výběr
- webové stránky se sekají, dost to komplikuje výběr konkrétní podoby. zabere to čas, ale výsledek stojí za to
- Nechala jsem tisknout velkoformatove i klasicke male fotografie. V obou pripadech jsem maximalne spokojena. Krasa strida nadheru ☺️
naprosto skvělé :) nádherně zabalené i s malými krásnými detaily.
Veliká spokojenost :-) moc doporučuji -
- Rychlost objednávky