- krásné zboží, milý dárek, rychlé dodání - děkuji
za mě mohu jen doporučit
Mockrát Vám děkujeme :-)
- moc děkuji za naušnice, jsou perfektní a naušnice jako dárek mě překvapily a potěšily
DOPORUČUJI :))
Mnohokrát děkujeme! :-)
- Děkuji velice za rychlost vyřízení a dáreček na víc! Moc mě potěšil!
Velice doporučuji!
Mnohokrát děkujeme! :-)
Byla jsem velmi spokojená. Výborná komunikace, rychlé dodání.
Mockrát Vám děkujeme! :-)
- Skvělá komunikace, úžasné šperky a navíc dárek k nákupu. 100% doporučuji.
Vše bylo v pořádku. Velmi milé chování k zákazníkovi a kvalita šperků je výborná.
Mockrát Vám děkujeme! :-)
Tento obchod velice doporučuji.Ochota,blesková reakce a naprosto skvělé šperky!!!! Prostě úžasné!!! Jen tak dále !!! :) S pozdravem
Radoslav DanešReakce obchodu K&Z design
Mockrát Vám děkujeme! :-)
- rychlost dodání, výborná cena
skvělá komunikace
- přírodní složení
- nádherná vůně
- krémy krásně hydratují
- není pocit ulepené pleti
Krémy jsou senzační, do budoucna bych uvítala možnost připlatit si za nějaký reusable (třeba skleňený) obal.
Reakce obchodu K&Z design
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení i námět na přemýšlení :-)
- kvalitní zboží
- rychlost dodání
- super přístup k zákazníkovi
- dárečky
- chybí popisek
Parfém je skvělý a dárečky mě moc potěšily! Určitě jsem v obchůdku nenakoupila naposledy :) Jen chybí ten popis k produktu.
Reakce obchodu K&Z design
Mnohokrát Vám děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu! Moc se omlouváme za chybu, alespoň jako malé odškodnění zasíláme návod v el. podobě na Váš email :-)
- Naprostá spokojenost, dodání rychlé i výrobek sám potěšil!
- Škoda že popisek výrobku chybí. Ten bych ocenila víc než dárek ale děkuji za něj !! Myslím informace o použitých kamíncích a dalších materiálech jako bylo v nabídce! Ale samotný obchod vřele doporučuji!
Rychle vyřízení objednávky, maximální spokojenost s výrobkem! Děkuji!
Reakce obchodu K&Z design
Mnohokrát Vám děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Omlouváme se za nedostatek, do příště se polepšíme :-)
- Jsem vždycky nadšená ze šperků, rychlosti dodání a hlavně z úžasného přístupu k zákazníkovi.
Mohu jen doporučit, nadstandartní přístup a ochota.
Moc Vám děkujeme :-)
- Velice rychlé dodání, kvalitní zboží odpovídající popisu
Obchod můžu jedině doporučit
Mnohokrát děkujeme :-)
- Určitě doporučuji, rychlé odeslání, přiložený dáreček a hlavně pěkné kvalitní zboží. Prakticky všechny možnosti platby i doručení zboží - to osobně oceňuji moc. Zkrátka příjemný obchůdek, kde jsem měla pocit, že jsem opravdu vítána...
- Vůbec nic
Obchod jednoznačně doporučuji
- krásný a bohatý výběr
- dobré ceny
- rychlé odeslání zboží
- skvělá komunikace a ochota
Obchůdek DOPORUČUJI !! Krásné a přehledné stránky, zboží odpovídá přesně fotkám a popisu. Dodání zboží do druhého dne. Při dotazu na e-mail, okamžitá odpověď ! Navíc jsem dostala k nákupu dáreček, moc děkuji !! Budu se vracet a objednávat !
HelčaReakce obchodu K&Z design
- - výborná komunikácia
- - prehľadné stránky
- - prijateľné ceny
- - nenašiel som
Nakupoval som v K&Z design, prvýkrát a som maximálne spokojný. Vyskytli sa síce pri voľbe dopravy a platby technické komplikácie, ale obchod pohotovo reagoval, bez problémov sme sa dohodli a ako ospravedlnenie som dostal malý darček. Určite nakúpim v budúcnosti znova.
- rozumná cena
hezké přehledné stránky, skvělá komunikace, rychlé dodání
- Spokojenost se zakoupenými věcmi,včasne dodání, nečekaný maly dáreček zdarma,příjemné stránky k vybírání zbozi
Obchod doporucuji
Nádherné šperky a skvělá komunikace!
- Super obchůdek, maximální ochota a krásné výrobky!
Rozhodně doporučuji vyzkoušet!