- jednoduchá objednávka, z domova, informace o pohybu zboží, doručí na udanou adresu i v požadovaném čase
obchod bych doporučil,výhody jsem již popsal
- ceny
- komunikace
- rychlost
- možnost osobního vyzvednutí
Jednoduše nákup bez problémů, rychle, za nejnižší ceny, co jsem našla.
- Sehnal jsem zboží, které jinde neměli
- nevím
O.K.
- Rýchle vybavenie
Vrelo odporúčam
- Velký přehled zboží
- větší detail zboží a technická data
s nákupem jsem spokojen, rychlé jednání, velký přehled.
takhle ma vypadat e shop! perfektní komunikace!
vše proběhlo tak jak bylo domluveno! -
- Blesková komunikace o stavu objednávky.
- šíře sortimentu,poměr hodnota-cena
seriozní firma!
- *
- *
- Široký výběr zboží nejrůznějších značek.
- Vynikající komunikace se zákazníkem ze strany obchodu.
- Pečlivě zabalené zboží.
- Dobré ceny.
Pro nákup v tomto obchodě jsem se rozhodl proto, že jako jeden z mála nabízel zboží, o které jsem měl zájem, a po zhlédnutí jeho webové prezentace na mě působil nejsolidněji. Krátce po odeslání objednávky mě příjemně překvapil ručně psaný (nikoliv automicky generovaný) e-mail, v němž mě prodejce upozornil na delší dobu dodání spojenou s nutností zboží objednat od dodavatele. Následně mě poctivě upozorňoval na změny ve stavu objednávky a promptně reagoval na moje dotazy. Dnes v poledne jsem si zboží přebíral od dopravce a už při pohledu na opravdu pečlivě vystlanou krabici jsem si tiše oddychl, že v takovémhle balení by přežilo i převoz traktorem.
Se zbožím jsem zatím naprosto spokojený a v obchodě Kytary & Aparatury určitě v budoucnu nakoupím znovu. -
- kvalitní komunikace, rychlé dodání objednaného zboží, příjemné vystupování
- nejnižší cena
- vcelku žádné
vše bez problémů, až na drobnost: po provedení objednávky se ukázalo, že zboží je "skladem u dodavatele", ale nabízeno bylo - pokud se nepletu - jako zboží, které je skladem (nebo stav zásob možná nebyl vůbec specifikován)
Zboží v dobré kvalitě za rozumnou cenu.
- Snaha dodat zboží,omylem nebylo na skladě.
- Dobrá cena .
- žádné
Vřele doporučuji :o))
- Lepší ceny
Skvělá komunikace,v pohodě lidi. Stoprocentně na jedničku.
- cena, rychlost
- zboží mi došlo poškozené
Jednání obchodu, bylo solidní rychlé. Bohužel zboží došlo poškozené, ale obchod ve velmi krátké době vrátil kupní cenu.
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobrý den přeji, bohužel zboží bylo originálně zabaleno a poškozeno již z výroby, proto samozřejmě byl uznán nárok a vráceny peníze. Doufáme, že při Vaší následující objednávce bude vše v pořádku. S pozdravem
Vlastimil Marek