- Přeprodává zboží. Zboží hlásí jako skladem, ale ve skutečnosti ho skladem nemají. Objednávku zrušili bez jakéhokoli vysvětlení. Podle mého názoru jsou to ,,podvodníci".
Podle mého názoru jsou to ,,podvodníci".
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
trochu silná slova a vzhledem k tomu, že vidím Vaše údaje v našem systému a slovo "podvodník" bych tedy být Vámi vynechala. Zboží nakupujeme a prodáváme jako většina obchodů v ČR, s tím souvisí také nutnost mít automatické feedy od našich dodavatelů. Je logické, že pokud učíníte objednávku na produkt, co dodavatel zapomene vypnout v automatickém feedu zůstane u nás na eshopu jako skladová karta a v okamžiku objednání a poptání produktu u dovozce se zjistí, že byl vyprodán a proto je objendávka zrušena a je Vám nabídnut jiný produkt.
Martina Studená -
Chtěl jsem kobylku na sdmistrunu. Skladem byla, ale obchod mi cca, po 2 dnech napsal, že ji nemají a čekal bych dlouho. Tak zrušili objednávku. Sranda je, že jsem ji na netu našel skladem, a zase z tohoto obchodu. Opravdu odborníci.
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobrý den, mrzímne že zboží nebylo skladem, ale bouhužel měl špatnou skladovost uvedenou dovozce od kterého máme automatický feed. proto jste zboží ještě našel. Na tuto skutečnost jsem dovozce upozornil a produkt se již nezobrazuje. Odborníci jsme, ale někdy prostě určité věci neovlivníte.
S pozdravem Martina Studená - majitelka -
- Neaktuální stav zásob
Zboží mělo být skladem, ale den po objednání byla obchodem objednávka zrušena, jelikož zboží skladem nebylo.
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobrý dne přeji, bohužel v tak velkém množství produktů, se občas může stát skladová chyba, případně se produkt prodá a vy jej objednáte jako skladem, ale aktualizace webu se provádí jednou za hodinu.
Lukáš Brejcha -
Pravděpodobně inzerují to, co nemají. Objednávku pak zruší. Požadované jsem s úspěchem koupil jinde a vím, kde již nebudu nakupovat.
Lukáš Brejcha -
- Zboží, u kterého je informace, že je skladem, ve skutečnosti skladem není. Klamave informace.
Aktualizace skladových zásob by občas neuškodilo.
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobrý den přeji, mrzí mne Vaše recenze, ale sklad aktualizujeme jedenkrát za den, bohužel přes 16.000 produktů nen možné aktualizovat tak často, jelikož to neumožňuje ani feed od dodavatelelů. Každopádně přeji hezký den.
- Přišli mi jiné struny než jsem obědnal a páka bez závitu má být průměr 5,5 mm, ale není ,je větší. Nevejde se do tremola.
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobrý den přeji, děkujeme za Vaši hodnocení. Struny jste dostal jednou tak dražší za stejnou cenu vaší objednávky než jste si původně objednal a také samozřejmě daleko kvalitnější , jelikož Vámi vybraný model nebyl skladem - to již ale nenapíšete do recenze škoda, byl to dobrý záměr od nás, proto to musím udělat za Vás. Co se týče tremolo páky, přesně Váš typ jsme objednali od dodavatele a zaslali Vám jej. Samozřejmě není problém, se nám ozvat, že Vám rozměr nesedí a my jej zdarma vyměníme. Páky nezkoušíme, jelikož také nečekáme, že by rozměr byl jiný. I na faktuře máme 5,5,mm. Kdykoliv nás stačilo kontaktovat a dořešíme ke spokojenosti, škoda že místo zavolání či napsání rovnou dáváte recenze.
Asi žertujete. Nic zatím nedošlo
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dne 16.9. jste nám potvrdil po naší telefonické domluvě, že na zboží vyčkáte. Mělo dorazit 18.10.2019. Dne 27.9. jste na Vaši žádost zboží sám stornoval. Recenze samozřejmě zasílá sama Heureka po nějaké době od objednávky a ne náš obchod.
- 23.8. 2019 zboží objednáno, dnes 3. 9. 2019 ještě nedorazilo
Objednané zboží jsem ještě neobdržel. Při urgenci mi pan vedoucí sdělil, že je to vina pošty, a že s tím nelze nic udělat. Pošta mi však vždy při převzetí zaslala sms, kdy zboží dodá. To zatím neproběhlo.
- žádné
- velice špatná komunikace
1.2.2019 jsem si objednala stojan na noty odeslala jsem ihned platbu.Bohužel do 12.2.2019 jsem pouze obdržela,že objednávka byla přijata.tak jsem si zatelefonovala co je s objednávkou.Bylo mi řečeno,že vzhledem špatnému počasí nedostali zboží, a budu informována kdy to dorazí.To bych pochopila,ale po dalším týdnu se nic nedělo.Opět jsem tam volala a tam mi řekli,že toto zboží nebude na skladě.Tak si musím napsat zrušení objednávky to jsem provedla opět se nic nedělo.Další telefonát-údajně jim nic nepřišlo.Opět odeslala jsem zrušení.Po mém dalším telefonátu mi řekli,že se na to podívají.Bez upozornění přišly peníze na konto na konci února.
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobrý den přeji, mrzí mne Vaše recenze, ale rád bych uvedl na pravou míru jak s Vaší objednávkou bylo nakládáno. Ihned po Vaší objednávce Vám byl zaslán automatický email o přijaté objednávce. Následně Vám bylo oznámen předběžný termín naskladnění zboží, jelikož zboží bylo na objednávku a platbu jste si takto zvolila sama! U zboží které není skladem( to znamená není skladem na prodejně ani u dodavatele) jsou samozřejmě termíny předběžné, nejsme výrobci zboží, tudíž máme informace od dodavatelů kdy cca zboží naskladní a ty předáváme dále našim zákazníkům. Informoval Vás tedy kolega o termínu naskladnění a vy jste souhlasila, že vyčkáte. Bohužel produkt nedorazil dodavateli v prvním termínu a bylo dodání odsunuto na pozdější termín. To jste již psala email o stornování objednávky, který nám ale poprvé nedorazil a proto až při telefonickém hovoru kdy jsem Vás informoval, že nám email nedorazil , jste poslala druhý email, na který jsem ihned reagoval a dle telefonické domluvy odeslal druhý den zpět celou částku na Vás účet. !! Tudíž opět nevím kde by byl problém v komunikaci o které píšete.
S pozdravem Lukáš Brejcha -
Zboží nedodáno deset dnů po objednávce. Žádná informace o stavu objednávky. Žádná omluva za nečinnost ze strany prodejce.
Bohužel inzerují zboží které není k sehnání
- Po týdnu stale nemam zboží k dispozici, spatna komunikace
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobry den, zadnou objednavku bez komunikace se zakaznikem neevidujeme, tudiz prosim o pripadne kontaktovani, ze objednavka opravdu probehla, ci zda Vam email s pripadnou odpovedi neskoncil ve spamu. Velice rad doresim ke spokojenosti, ale to bych nejprve musel o necem takovem ja ci kolega vedet. S pranim hezkeho dne. Lukas Brejcha - majitel
- Poněkud nepraktické přesunutí z Českých Budějovic do Písku a velmi drahé poštovné/balné (převod z účtu ve stejné ceně jako dobírka).
Poslední kus zboží, které jsem si objednal a několik dnů čekal, že mi bude odeslané (objednávka byla potvrzena), prodejce asi tři dny poté vyprodal na prodejně. Což se dá jen obtížně pochopit. Nabídl mi jiné zboží, ale bez jakékoli specifikace (natož pak přímého hypertextového odkazu), přičemž podle názvu jsem jej v katalogu obchodu nenašel. Teprve postupným proklikáváním katalogu jsem se musel dobrat zboží, které měl prodejce na mysli (nicméně nesplňovalo moje požadavky).
- Popis zboží - rozměry se neshodují se skutečností. Akustické kombo STAGG 20 AA R EU je větší než deklarované rozměry. Chybí český návod.
Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Vámi vybrané kombo STAGG 20 AA R EU spadá do produktů, jejichž popis je vložen dodavatelem a automaticky se nahrává na naše stránky bez našeho přičinění. Nemohli jsme tomu tedy bohužel předejít.
S přáním všeho dobrého
Jan Punda
Kytary & Aparatury -
- Výdejní místo
- Uvádí na svých stránkách zboží, které je nedostupné.
Objednal jsem harmoniku ChromonikaG.Odpověď zněla za 6 měsíců. Souhlasil jsem,ale proč se ptáte jak jsem spokojen?Raději mi napište, že harmonika bude dříve, nebo zda mám objednávku raději zrušit. Karel Novotný
Turpišova 275
Chrastava 463 31Reakce obchodu Kytary & Aparatury
Dobrý den přeji,
tato zpráva chodí automaticky po dokončení objednávky od Heureky a neposíláme to samozřejmě my. Děkujeme za pochopení.
Kytary a Aparatury