dlouhodobá kladná zkušenost.
- rychlost a spolehlivost
Vše OK.
- Rychlá doba dodání, vstřícný přístup, zboží dorazilo ve skvělém stavu, přesně jak jsem očekávala.
SPOKOJENOST, SICE LOTERIE, ALE DOBRÉ
Byla jsem velmi mile překvapena rychlostí dodání i kvalitou zaloupeného zboží. Hledala jsem vhodné šplhací lano pro vnučku, jsem nadšená - obdržela jsem velmi kvalitní výrobek.
- Rychlé dodání, spokojen
Výborná zákaznická podpora, zboží přesně dle specifikace v objednávce, super kvalita a rychlá zakázková výroba. Doporučuji.
tento sortiment dle potřeby nakupujeme pravidelně, jsme spokojeni
Dobrý den, jednoduše: poptávka, nabídka, objednávka, doručení zboží.
Tak má fungovat internetový prodej. Na dotazy odpovídá ochotně zkušený personál. Žádný minus nehledejte !!! -
vše ok
- vstřícné, rychlé a profesionální jednání
- Spolehlivost
- Profesionalita
- Široký výběr
- Perfektní kvalita
Objednávala jsem jednu bezpečnostní síť a dvě dekorační v období zhruba tří let a všechny obchody proběhly naprosto bez problémů, zboží dorazilo přesně dle objednávky, v očekávaných rozměrech i kvalitě. Bezpečnostní síť slouží už třetí rok venku ve všech povětrnostních podmínkách, byla už i praná a je naprosto nezničitelná :) Nemohla jsem koupit líp.
Již poněkolikáté objednávka sítě na míru, s telefonickým doladěním ze strany výrobce a do 14dnů dodáno. Naprostá spokojenost. Nedělají rozdíl mezi malou či velkou objednávkou. Děkuji.
- Dodání včas a na místo určení
- komunikace, perfektně zabalená a přehledně popsaná objednávka (více kusů)
- Rychlý a spolehlivý obchod.
Rychlé a bezproblémové jednání
- Vstricne, slusne jednani, objednavka rychle vyrizena.
- skvělá komunikace a rychlost