• Velice ráda budu váš obchod a služby dále doporučovat !!! Zboží mě svou kvalitou velice překvapilo a potěšilo !!! Děkuji ! Super!

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

Děkujeme za milé hodnocení.

Nejprve mi bylo dodáno jiné a poškozené zboží, ale bez problémů a vícenákladů. Komunikace s obchodem naprosto bezproblémová, postavili se k problému čelem a vše vyřešili k mé spokojenosti.

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

Děkujeme za milé hodnocení a ještě jednou se omlouváme za záměnu kódů fyzicky stejných svítidel s různými parametry.

• Doporučuji
    • ---

Děkujeme

OK

• Chybu vidím v komunikaci, ani po 14 dnech od přijetí objednávky bohužel nebyla vyřízena a neměla jsem žádnou informaci

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

Tohle hodnocení nás mrzí dvojnásobně, protože jsme udělali maximum abychom zboží zákaznici dodali.
    V neděli 2.12. v noci přišla objednávka. Protože oranžová lampa byla vyprodaná, objednali jsme extra přepravu od výrobce na naše náklady abychom lampy dodali co nejdříve. V současnosti bohužel přepravní firmy zcela ignorují smluvní termíny dodání a lampy k nám přišly 11.12. Ještě ten den bylo zboží sbaleno a nachystáno k odeslání. Normálně by 12.12. odešly a správně by měly být 13.12. doručeny zákaznici. Tedy za 11 dní by je měla zákaznice doma.

Zákaznice ovšem už po 9 dnech 11.12. poslala toto:
    Prosím o storno objednávky. Je ze 2.12. a doteď nemám informaci, v jakém je stavu. A protože jde o vánoční dárky, koupila jsem už zboží v kamenné prodejně.
    Děkuji za pochopení

Přesto jsme pokorně sklapli podpatky a slušně odpověděli, že objednávku stornujeme i když už nám s ní vznikly náklady,
    které bychom mohli ze zákona vymáhat.

Ale nechápeme. Ano bylo v moci správce zavolat. Ale poslat závaznou objednávku, pak si klidně koupit něco jiného a teprve potom zrušit objednávku je spíš chyba v komunikaci někde jinde.

Ing. Miroslav Vejrosta - majitel

• Ochotná a odborná obsluha. Široký sortiment. 5 let záruka na žárovky. Umí dobře poradit

Určitě doporučuji. O světlech ví hodně.
    Snad jen trochu chybí večerní prodej v prodejnách.

Děkujeme.

• ochota personálu poradit
    • možnost vypracování návrhu osvětlení a jeho realizace
    • doprava zdarma při nákupu nad 3000,-Kč
    • zboží přišlo v pořádku, nepoškozené, funkční, dostatečně zabalené v bublinkových foliích a dalších krabicích kromě vlastního obalu od výrobce

Děkujeme.

Zboží došlo velmi chabě zabalené v jednoduché krabici, krabice byla během transportu na dvou místech proražena a lustr poškozen. Lustr byl navíc zmetkový - nebyla zde zapojena jedna žárovková objímka, konstrukčně nebyla možná jednoduchá oprava. Od smlouvy uzavřené na dálku jsem odstoupil, lustr poslal zpět a na peníze ještě stále čekám

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

Stručná fakta k tomuto hodnocení. Svítidla před odesláním kontrolujeme, zejména skla. Lustr byl pohledově v pořádku a kupodivu se tak nepoškozen vrátil i přesto, že přepravní služba poškodila originální balení výrobce, ještě námi zpevněné igelitovou fólií a zevnitř obložené dalšími kartonovými výztuhami. Ve stejném balení to zákazník poslal zpět. V krabici bylo vše uloženo ve vzduchových bublinách. „Tzv. poškození“ = pootočení ramene v kloubu, pootočil zákazník zpět. Chybějící kontakt v objímce jsme ovlivnit nemohli. Normálně bychom na vlastní náklady přepr. službou lustr stáhli, zapojili objímku nebo dodali nový lustr nebo vrátili peníze, dle přání zákazníka. Jak asi komunikoval zákazník lze usoudit z toho, že lustr neoprávněně rozebral, o čemž nás informoval až při odstoupení od smlouvy. Neřešíme zde připojení svorkovnice, ale místa, kam smí jen kvalifikovaný elektrikář. Už zde by se chybějící kontakt mohl stát otázkou. A následně nám lustr poslal za dvojnásobné náklady, než jsou běžné a na které má nárok, dle zákona. Přesto všechno mu byly peníze za lustr ( doprava mu nebyla účtována vůbec ) i předraženou dopravu zpět vráceny v plné výši 4 dny před zákonnou lhůtou.

Co dodat? Stovky spokojených zákazníků nepovažují za důležité sem hodnocení napsat.

Ing. Miroslav Vejrosta - majitel

• Nikdo se mi z obchodu neozval, až jsem volala já, bylo mi řečeno, že bohužel nastaly nějaké komplikace a moje světlo není ještě ani vyrobené.. Možná koncem ledna 2018, což bude 9 tydnu od objednání. Byla by nejmíň slušnost, oznámit mi to a ne až se pidim já...

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

u svítidel Nowodvorski je přímo nad tlačítkem "koupit" uvedena poznámka, že v současné době probíhá u výrobce přestavba výroby a tudíž může dojít ke změně termínu dodání.
    Rozšiřují se výrobní linky a předělává lakovna. Některá svítidla přijdou v termínu. Některá ne. V takovém případě kontaktujeme výrobce a zjišťujeme termíny pro konkrétní položky.
    Pak informujeme zákazníky.
    Nekontaktovali jsme Vás proto, že jsme se informaci o dodání dověděli krátce před Vaším telefonátem a obvolávali jsme další zákazníky
    Já se Vám mohu jen opět omluvit a poděkovat za trpělivost.
    Nowodvorski má pěkná a levná svítidla, ale pokud nejsou vyrobena, nemáme dodání jak ovlivnit. Jedná se o přechodný stav.
    Za Kvalitní-svítidla.cz Sedláček J.

DODATEK 14.12.2017
    Dnes jsme obdrželi paletu svítidel Nowodvorski, kde je jak svítidlo pro Vás, tak i pro dalších pět zákazníků, které jsme ve zmíněný den obvolávali, že budou mít svítidla až v polovině ledna 2018.
    Hrůzných 9 týdnů se tedy snížilo na 4.
    Snad se nám tím podaří Vám alespoň trochu udělat radost.

velký výběr, cena

Rychlý nákup se zájmem ze strany o obchodníka o upřesnění objednávky. Max. spokojenost.

žÁDNÝ problém,vše proběhlo standartně.

• Velký vyběr
    • Dodací doba

Doporučit

Děkujeme za hodnocení.
    Dodací termíny jsou uvedeny u každé položky a vycházejí ze zkušenosti s reálnými termíny výrobců. Tyto termíny jsou stejné pro jakýkoliv obchod pokud nemá vybranou položku skladem. Když se to stihne shodou okolností dřív, je to fajn pro všechny. Svítidla se zkontrolují a okamžitě odesílají. Záměrně termíny spíš nadhodnocujeme, abychom předešli případnému problému v časovém plánu zákazníka. Klamavou informaci "skladem u výrobce" nepoužíváme a odsuzujeme. Tu používají neseriózní e-shopy, aby to vyznělo, zejména pro vyhledávače, že mají vše skladem.
    Co se týká komunikace. Pokud nenastane chyba ve webovém prostředí, dostává zákazník potvrzení objednávky ihned po jejím zaslání. Zde konkrétně šlo o svítidlo ze Španělska s dodacím termínem 3-5 týdnů. Odesláno zákazníkovi bylo za 26 dní od objednání. Na jeho dotaz na přesný termín mu byl obratem sdělen. Při odeslání svítidel zasíláme informační mail s číslem balíku.

Ing. Miroslav Vejrosta

• Vše Ok

• Široký sortiment.

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

děkujeme za Vaši recenzi.

kvalitni-svitidla.cz

• solidní jednání
    • žádné

Dobrý obchod. Doporučuji.

Děkujeme

• rychlost

zajímavé zboží

• Nelze platit kartou.

vše v pořádku delší doba čekání na zboží

• V klidu si doma vyberu zboží, mohu se poradit s rodinou a nemusíme hledat plno obchodů
    • Respektovala jsem 14dení lhůtu,když nic nepřišlo musela jsem já kontaktovat obchod, aby mi napsali, že se dodávka na zaplacené zboží ještě o 14dní opozdí

Možná mou nespokojenost způsobily právě probíhající vánoce, ovšem o změně termínu dodání, by měl obchod informovat!!!

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

termíny dodání jsou uvedeny u každé položky a obvykle je spíš zkracujeme.
    V Obchodních podmínkách, které je nutno potvrdit před odesláním objednávky, je pak v odstavci IV uvedeno, že se termín prodlouží o cca 14 dní, spadají-li do něj vánoce. Výrobci mají dovolené a inventury a v tomto období zboží nezasílají.
    Omlouváme se za tuto situaci, ale tato skutečnost je stejná pro všechny dodavatele svítidel. Pokud tedy není konkrétní položka skladem, vždy se termíny posouvají.