Přihlásit se a přidat recenzi

U světla byla špatně nainstalovaná svorkovnice, (obráceně), ani jim nevadilo že se jim tam 6 kabílků nevejde a svorkovnice nejde dovřít, přesto se to pokoušeli natlačit, přitom stačilo správně umístit. Kvalita výrobku, za tu cenu, jsem očekával lepší provedení.

• Kvalitní výrobky, odborný a ochotný personál

• velký výběr
    • odborné poradenství

• Profesionální personál, ochotně poradí se vším.

• výhodu jsem žádnou nenalezl
    • Dlouhá čekací doba,a až na základě mého dotazu ,co je s mojí objednávkou,jste mě informovali, že zboží není u dodavatele na skladu a objednávka byla zrušena z vaší stranyJinak bych vůbec nevěděl po pěti týdnech,v jakém je to stavu!!!!

Obchod nedoporučuji,byl jsem zklamán s přístupem vašich pracovníků ke mně jako zákazníkovi - nulová informovanost a nespolehlivost.

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

je nám líto vaší špatné zkušenosti s našim eshopem.
    Bohužel i u nás se stále projevují výpadky v dodávkách v souvislosti se situací na světovém trhu. A i když se snažíme dělat vše pro to, abychom tyto případy co nejvíce eliminovali, ne vždy se nám to podaří na 100%.
    Ještě jednou se omlouvám a přeji pěkný den
    Sedláček J.

• Veliká ochota personálu a ukázek zboží.

Děkujeme za vaše hodnocení

Ochotní, vše ok.

Zkušenosti mám dobré, plní termín doručení.

Rychlé doručení. Kvalitně probaleno, výborná komunikace, super kvalita.

rychlé jednání, nic v objednávce nechybělo

• Možnosti přepínání osvětlení
    • není dodán žádný návod jak používat bezdrátové nabíjení, jelikož jsem z důvodu instalace musel světlo rozebrat a tím jsem automaticky ztratil záruku, nenašel jsem vevnitř nic co by se mělo bezdrátově dobíjet a hlavně k tomu nebylo přibaleno žádné zařízení.

• Odbornost a ochota poradit.

Píšete max.do 2 týdnů,po třech jsem se začala pídit a zboží dorazí cca v půlce srpna.

• Nefungujú im maily, možnosť komunikácie len cez formulár na stránke...

nedoručujú tovar do zahraničia (na Slovensko) - že sa im to neoplatí - kvôli odpočtu DPH.... Ponúkaný tovar skladom nemajú, česť výnimkám a dodacie lehoty sú vraj 2-3 týždne.

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

Ještě stále mě překvapuje, jak pokrytecký někdo může být. Poslední mail dotyčného:

Vážený pán ........,
    našu objednávku rušíme, veľmi pekne ďakujeme za ochotu.
    .............
    A pak napíše viz. výše.
    Problém bude spíš na druhé straně. Kdyby nám nefungovaly maily, nemuseli bychom denně mazat desítky spamů : (
    Druhý problém je, když si zákazník chce svítidlo domů zaúčtovat do firemních nákladů, ošidit daně a ještě se diví, že doprava na Slovensko není zadarmo.
    A pochopitelně, co není skladem, musí se objednat u výrobce. Uvedené dodací termíny jsou pro všechny prodejny či e-shopy stejné. Bohužel překonáváme období, kdy většina výrobců v Itálii a Číně měla dlouhodobý výpadek a tak se u některých položek může termín prodloužit. Myslím, že to se dá pochopit.
    Tedy kromě Heuréky. Tady jsme za termíny trestáni ztrátou hvězdiček.

Přeji hezký den všem našim spokojeným zákazníkům Ing. Miroslav Vejrosta

• rychlost, ceny, spolehlivost
    • nemám

• dodání dle očekávání, dostupnost prodejny pro převzetí zboží
    • -

• cena, kvalita, doprava

Objednala jsem si lustr, který není běžně dostupný, čekací doba byla 3-5 týdnů, do termínu se vlezli a výsledek předčil mé očekávání. Jednoduše nádherný...

• sortiment, jednání, cena

• Potřebujete-li pomoci s výběrem produktu z nabídky, vřele doporučuji.

Dobrá komunikace s obchodem, vstřícnost při sjednávání data doručení zboží.

Reakce obchodu kvalitni-svitidla.cz

Děkujeme za hodnocení. Dodací termíny výrobců jsou stejné pro kohokoliv a pokud nemáme výrobek skladem, musíte to s námi i s počkáním na hezké svítidlo vydržet : )
    Termíny jsou uvedeny u každé položky a bohužel někdy je to opravdu přes 4 týdny. Obvykle Španělsko, někdy Itálie.
    Tady navíc došlo k úpravám na e-shopu a pár dní se zobrazovalo skladem úplně všechno.
    Takže ještě jednou omluva všem, kterým jsme telefonovali, že to nebude hned, ale až cca za týden.

Ing. Miroslav Vejrosta