Přihlásit se a přidat recenzi

Komunikace na bodu mrazu...Už nikdy více....Takový obchod nikomu nedoporučuji....

• Rychlost vyřízení objednávky
    • Rychlost(v uvozovkách) dodání zboží

Přestože na svých stránkách uvádějí určitého dopravce zboží dopravuje jiný, který nemá výdejní místa. To je pro mě problém.

NEDOPORUČUJI! NEVRÁTILI PENÍZE při odstoupení od kupní smlouvy. Doručené zboží neodpovídalo barvě.

Lživý popis produktu - u produktu se píše dostupnost do 5 dnů! Obrázky barevných variant jsou úplně jiné než skutečná barva.
    Po potvrzení přišel E-mail s dobou trvání 6-8 týdnů.
    Zboží dorazilo za 11 týdnů od objednání.

• rychlost doručení

nechapu co mam hodnotit , kdyz to jeste nedoslo !!!!!!!!!

• Objednané zboží přišlo celkem rychle od objednání. I zabalení bylo v pořádku.
    • Bohužel zboží v pořádku nebylo a musela jsem ho vrátit

• Zboží uvedené jako skladem na skladě ve skutečnosti není a není ani dosažitelné

Nulová komunikace mezi obchodem a přepravcem (DHL), sami jsme se museli doptat na stav objednávky, která měla být dodána a místo toho byla už asi týden zničena při dopravě.. Poslední kus skladem, obchod objednávku zrušil a nám vznikla prodleva kdy jsme mohi mít objednané jinde nebo vyřešené jinak, místo toho jsme čekali na dodání. Obchod nedoporučujeme i přesto že chyba není čistě na jejich straně. Laxnost komunikace i s koncovým zákazníkem (jako s námi) mě v dalším nákupu zde určitě odradí.

Na začátku vázla komunikace (informace o tom, že zboží není k dispozici mi byla sdělena týden po zaplacení a to na základě mého dotazu ohledně dodávky zboží) a pak už bylo vše v pořádku.

• Ačkoliv přišel email, že si můžeme zboží vyzvednout, tak reálně byla k dispozici jen část objednávky, protože zbytek prý nemají skladem a byl k tomu tedy vystaven dobropis. Žádná předchozí komunikace, že by neměli vše nebyla, tudíž člověk předpokládá, že když přijde potvrzení o připravení objednávky k vyzvednutí, že tam bude VŠE. O tom, že peníze měli přijít zpět na účet, ale v době uvedené splatnosti k tomu tak nedošlo, je škoda mluvit. Rozhodně zde znovu nenakoupím.
    • Komunikace téměř žádná.

Komunikace šílená,zboží nebylo na skladě a klamou zakaznika

Vše v pořádku

• 10 %

• Zboží, které je udáváno jako skladem, skladem není.
    • Složitá komunikace s obchodem.

Jednoznačně nedoporučuji. Objednal jsem si zboží, které nikde jinde neměli skladem a zde ho měli dokonce za mnohem nižší cenu. Po několika urgencích, kde je mé objednané zboží, mi bylo oznámeno, že skladem není a že bude za několik týdnů. Včera (po 4 měsících!!!) mi přišel mail, že mou objednávku stornovali. Jsem rád, že jsem neplatil předem. Vůbec si neumím představit, jak bych z nich dostával peníze zpět.
    Pokud hledáte spolehlivý eshop, podívejte se jinde.

Jak řekli,tak udělali
    Jinými slovy,co se domluvilo bylo splněno.

zboží nedorazilo

• obchod nekomunikuje
    • zboží nedodáno

Po měsíci od objednání nebylo zboží dodáno, storno objednávky. Naštěstí objednáno na dobírku a ne platbou předem.. NEDOPORUČUJI tento ....

• Zboží bylo špatně zabalené. Obalovy materiál protržený.

Nevýhoda - chybí návod na montáž !!!

• Obchod má k zákazníkovi poctivý přístup
    • srozumitelná komunikace
    • Vřelé osobní jednání