Přihlásit se a přidat recenzi

Výborné jednání, odborník mi ochotně poradil s díly, které budeme potřebovat, vše proběhlo rychle, bez komplikací. V porovnání je tento obchod levný a má dopravu zdarma.
    Jsem velmi spokojená, doporučuji

• Rychlost
    • Komunikace

Prostě nespokojena

Reakce obchodu Kupkamna

Vážená paní,
    velmi se omlouváme za vzniklé komplikace s dodáním krbového koše s nářadím.

Pro Vámi objednanou položku byl v našem e-shopu veden stav, že zboží není skladem.

Vzhledem ke komplikacím ze strany našeho dodavatele krbového nářadí jsme bohužel neavizovali přesný termín dodání za což se velmi omlouváme.

Jsme z toho ponaučeni a dáme si na tyto situace větší pozor.

S přáním hezkého dne,
    Kupkamna.cz

• maximální spokojenost,zvažuji nákup ještě jedněch kamen a určitě koupím u nich

• Velký výběr zboží
    • Skvělé jednání
    • Rychlost dopravy
    • Revize kamen
    • nic

vřele doporučuji, skvělý obchod

• rychlé dodání zboží
    • kamna dobře zabalená

Obchod výborný. Zboží v den objednávky odesláno přepravní službě. Spokojenost s obchodem kalí velká nespokojenost s dopravcem.

• rychlost a cena

Po tel. dohodě změněna původní objednávka na dodání s vlastní dopravou a montáží. V dohodnutém čase dojeli, během chvilky kamna instalovali včetně nových kouřovodů. Perfektně a za pár kaček. Naprostá spokojenost jak s dodanými kamny, tak hlavně s nebývalou ochotou a profesionálním přístupem prodejce.

• Skvělá komunikace
    • Rozumné ceny
    • Doprava zdarma

• solidní ceny
    • nevím

• Rychlost dodani
    • Doprava zdarma

• Vůbec nyní nekomunikují!!! Zaslali mě pouze stav objednávky z přijaté na předání k vyřízení a dost!!

Ikdyž jsem posílal dotaz na to v jakém stavu objednávka je vůbec nikdo nereagoval!! To je obchod ne pro lidi, ale proto, aby vyvíjel činnost jen pro velké věci. Drobnosti je nezajímají!!!

Reakce obchodu Kupkamna

Vážený zákazníku, omlouváme se za vzniklou chybu v komunikaci, prosím prověřte vaše e-mailové schránky, již dříve Vám byl zaslán e-mail s prosbou o potvrzení a dodatečnými informacemi.

Kupkamna.cz

• Dobře poradili
    • Informace o zásilce
    • Vstřícná komunikace

Ve všem vyhověli mým požadavkům, dobře a ochotně mi poradili a líbí se mi, že dávají informace co se aktuálně se zbožím děje. Za mě doporučuji.

Zkušenosti s obchodem nemám, byl to můj první nákup na těchto webových stránkách.
    Musím konstatovat, že ochota a technický přehled o nabízeném zboží při komunikaci před nákupem mě naprosto "dostaly".
    Počáteční nedůvěra byla brzy ta tam :-)

• Nový obchod, velká snaha vyjít vstříc :-)

• Profesionální přístup a poradenství
    • Ochota zajistit individuální dopravu včetně manipulace až na konkrétní místo

• ochota, profesionalita

rozhodně obchod doporučuji

• Výborná a rychlá komunikace
    • Vstřícnost
    • Přehledný e-shop
    • Nevím

Objednala jsem si krbová kamna Prity AMW12 a po telefonické domluvě mi je dovezli na chatu a usadili až na místo. S obchodem perfektní domluva.