- Kvalita výrobků
- Vlastní originální design
- Zajímavé slevy hlavně na věci skladem
- Možnost úpravy na přání
- Začátkem zimy mají zřejmě vlnu objednávek, je potřeba s tím počítat a objednat v předstihu
Objednávám již druhou zimu pro dceru a vždy jsem spokojená. Ušanky drží, overaly jsou rostoucí. Cena je vyšší ale 100% odpovídá kvalitě, zatím jsem nic nereklamovala a na kouscích oblečení je ta kvalita opravdu viditelná. Objednávám oblečení i pro sebe a vždycky je to pecka. Doporučuju nešetřit na “větších” kusech oblečení jako bundy, kalhoty, overaly apod. které musí být hlavně funkční a chytře řešené. Dámy to mají fakt vychytaný a střihy pořád zlepšují :)
- Krásné oblečení
- Pravidelně nakupuji
- - krásné zpracování výrobků
- - rychlost doručení (vzhledem k blížícímu termínu porodu mi bylo vyhověno a zboží brzy po objednání doručeno)
- - přehlednost web. stránek
Určitě moc ráda objednám na tomto e-shopu znovu ☺️
Vše v pořádku, doručení do 3 týdnů jak píší, komunikace v pořádku
Ochota a vstřícnost vyhovět potřebám zákazníka.
- Kvalitní a krásné oblečení
- Lhůta dodání
Oblečení je opravdu kvalitní a krásné, jen je potřeba počítat s delší lhůtou dodání. Což je vázáno na dobu ušití, přibližnou dobu ušití uvádějí na webu. Jen je potřeba s tím počítat a objednat zboží s předstihem.
- Krásné a funkční produkty
- Ochota
- Termíny doručení
Mockrát děkuji za ochotu - na poslední chvíli jsem prosila o rozdělení objednávky na 2 části a zaslání na 2 různá místa a bylo mi vyhověno, za což mnohokrát děkuji
Krásný věci
- Kvalitní materiály i vypracování, vše souhlasí s objednávkou
- Velikost malinko větší, déle vydrží
Super obchod vždy spojenost
Trochu delší doba odeslání. Šaty jsou z pevné teplakoviny, jsou dost neforemné, uvidím, zda povolí praním…
- Hezký střih
- Příjemný materiál
- Barva absolutně nesedí. Kontrolováno na třech zařízeních, i u jiných lidí, navíc popis "Navy" ve mně evokuje námořnickou modrou, případně jasně modrou. Dorazila temně petrolejová, která je sice krásná, ale takové kalhoty už mám.
Nabídka krásná, určitě bych si vybrala, ale casto málo fotek, nepřehledné řazení na webu, mraky prekryvajicich se nabídek.
Mušelínové šaty jsou neuvěřitelně pohodlné a krásně sedí. Už koukám po druhých. Bezproblémová a velice rychlá výměna zboží.
Super výborné a kvalitní materiály zpracované na jedničku
Objednávala jsem šaty pro sebe i malou a jsem neskutečně spokojená. Všechno sedí jak ušité na míru. :) Šaty na kojení mají řešené zipy milionkrát lépe než mám z jiných e-shopů (taky česká výroba) Doporučuji!
- Hezké věci, moc příjemný materiál, objednala jsem jako dárek a dcera byla nadšená.
- Delší doba dodání
- Siroky vyber zbozi
- Kvalitní materiály
- Kvalitni zpracovani
- Krásné vzory
- Kvalitní materiály
- Dobrá komunikace
S obchodem jsem spokojená, objednávám pravidelně. Velmi dobrá komunikace, pokud je např. třeba cokoliv v objednávce změnit či upravit.
- Pěkné zboží, rychlé dodání
S kvalitou zboží jsem moc spokojená, všechny objednané věci se mi líbí a padnou, hned jsem zkoušela. Perfektní první dojem ale trochu pokazily šaty, na nichž bylo znát, že musely být šité v kuřáckém prostředí. Nekuřáka "vůně" takové látky okamžitě praští do nosu.
Reakce obchodu Kulišárny
popravdě jsem teď naprosto zděšená a v šoku. Naše obě dílny jsou výhradně nekuřácké prostředí. Ani v budově, kde dílny jsou je přísně zakázáno kouřit, takže se šaty opravdu nemohly do takového prostředí dostat.
Nedokážu to takto na dálku posoudit, nejraději bych byla pokud byste třeba šaty , pokud jste je ještě neprala poslat zpátky, abychom to mohli nějak posoudit a zhodnotit.
Velmi mě celá situace mrzí:-(
Za tým Kulišáren Katka -
- Opravdu vysoká kvalita
- Žádné obavy z platby předem