Rychlé dodání
- Zboží pekne a kvalitně provedeno, rychlé dodání
Naprostá spokojenost.
- Vše v pořádku,zboží jsem objednala v pondělí, ve středu mi bylo doručeno s úsměvem.
Rychlost,preciznost (zabalení...).
- Objednal jsem řeznický val, nám poslouží jako plocha na přípravu pizzy. Val je krásně zpracovaný a má ideální rozměry.
- Rychlé dodání, výbirn@ komunikace
Pohodový nákup
Zakoupila jsem zde inzerovaný dřevěný servírovací tác v barvě ořech. Na tácu jsou ze dřeva jen boky tácu, spodek tácu je z překližky, která je v barvě ořechu pouze z horní strany tácu. Spodek tácu tvoří nijak neošetřená překližka. Vrchol nevkusu jsou umělohmotné krytky na nábytek, které "zdobí" boční dřevěné úchyty tácu. Tác stál kolem 600 Kč, takže nebyl drahý, ale v tomto případě jde o vyhozené peníze. Raději zaplatit jednou tolik za kvalitní a vkusný tác, než tuhle levnější fušeřinu.
Ten stojan je nádherný.
- Rychlé doručení
- Super jednání
Velmi rychlé
kvalita výrobku, rychlost vyřízení
- Velmi rychlé dodání,vše bez problémů
pěkná kvalitní stolička doporučuji všem
Velmi rychle dodani
Rychlost a spolehlivost
- Kvalitný tovar, rýchle dodanie a ochota predávajúceho.
- Děkuji za rychlou dodávku, za velmi kvalitní výrobek, za kterým je šikovná, zručná lidská ruka s citlivým přístupem k práci, materiálu a lze tušit i dobré zodpovědné myšlenky na příjemce. Děkuji a krásné Vánoce přeji všem zúčastněným, s. Dominika
- Okamžité odeslání.
- Kvalitní česká práce
- Výborná domluva
- Spokojenost. Rychlé vyřízení objednávky a dodání. Výrobek se zdá dostatečně kvalitní.