- - cena
- - možnost vybrat si barvu
- - vstřícnost a rychlá komunikace
- Hledala jsem madla na koně - mám díky přidaným třmenovým řemenům (pěkně v barvě madel) i "sedlo" a madla zároveň
- Možnost vybrat si barvu
- Vstřícnost paní Erretové - supr komunikace e-mail
- Rychlost vyřízení - madla jsme objednávala 14 dní před Vánoci - stihlo se vše s předstihem :)
- Měla jsem trochu obavy s platby předem - ale chápu, že v dnešní době, kdy si zákazníci zboží objednají, a pak nevyzvednou - je nutné tomu předcházet - u mě vše proběhlo naprosto v pořádku a mohu opravdu - všem vřele doporučit -
- Zaslala jsem peníze předem, objednávka se prý vyřizuje, jinak obchod nekomunikuje, zboží nepřišlo. Takže čekám a doufám...
Nákup dobře zvažte, dodací lhůta mi připadá dlouhá a peníze chtějí výhradně předem.Zboží zatím neposlali - už je to 10 dní.
- Zboží je kvalitní a přesně jak jsem si představovala.
- V jiném obchodě jsem takové stopovací vodítko nesehnala.
- špatná komunikace
- dlouhá dodací doba
- lživé informace o odeslání zásilky
4. 5. jsem objednala stopovací vodítko. Druhý den jsem zboží zaplatila převodem.
10. 5. mi přišel mail, že se objednávka vyřizuje.
21. 5. jsem psala dotaz, kdy mohu zboží očekávat a 22. 5. mi přišel mail, že zboží bylo předáno přepravci.
28. 5. jsem psala žádost o zaslání podacího čísla, že balík stále nepřišel(bez odpovědi)
29. 5. mi balík konečně přišel, ale byl odeslán až 27. 5. a ne 22. 5. jak mě z obchodu mylně informovali.
Zboží je super, jen komunikace s obchodem mi nevyhovovala. Jsem zvyklá jednat rovně - stačilo napsat nestíháme, pošleme později.
Obchod doporučuji s výhradami díky kvalitě zboží a s upozorněním na ne příliš "rovné" jednání. -
- Komunikace se zakaznikem, individualni pristup
- Objednala jsem zboží již před několika týdny (né-li měsícem) a nepřišlo ani zboží, ani žádná zpráva od prodejce. Jsem velice zklamaná a už zde nikdy nenakoupím.
Tento obchod se mi z prvu velice líbil, jelikož ale zboží nedorazilo a ani není žádná komunikace tak obchod nedoporučuji.
- -
- jsem zklamaná. Zboží jsem objednala a zaplatila. Po 10dnech jim píšu email (byla to sobota - to chápu, že budou reagovat až v pondělí) v pondělí odpoledne jsem to již nevydržela a zavolala. Paní mě taky málem ještě seřvala (ještě, že já se nedám), že jako má moc práce a zboží bude odesílat ve středu. Tak jsem ji stejným tónem řekla, že se mi tohle jednání vůbec nelíbí a ještě si rozmyslím jestli objednávku nezruším.
- Raději jsem tak učinila a čekám jestli mi obchod vrátí peníze. Snad se podaří.
hrozna komunikace... pokud mají tolik práce jak paní tvrdí, není přece problém poslat hromadný email o zdržení dodání... Stálo by ji to pár minut času a vyhla by se konfliktům... Toto se mi rozhodně nelíbí.. Nedali zprávu ani, že peníze obdrželi. NEDOPORUČUJI
- Zboží je vytvořeno přesně na míru (velikost, barva, vzor...)
- Příznivá cena
Nabízené výrobky jsou za příznivé ceny,
vyrobené na míru podle přání zákazníka,
zpracování je kvalitní. Jsem spokojená. -
- Rychle jednani,kvalitni a hezke veci,veliky vyber
Super
- Po obdržení peněz žádná komunikace, paní řekla že poslala ve středu, málem mi vynadala a přitom odesílala ve čtvrtek
Paní lhala ohledně odeslání zboží. Ze zboží jsme zklamaná.
vřele doporučuji :-) Rychlá a příjemná komunikace v případě, že si někdo není při objednávce jistý, rychlé dodání, kvalitní zboží za rozumnou cenu :-)