- 100% spokojenost
- Široký sortiment
- Rychlost dodání
- Komunikace
- Okamžité řešení reklamace
- Pravidelné akce pro držitele zákaznické karty
Obchod znám už delší dobu. Z času na čas (když je cesta Brnem) v něm nakupuji a je to vždy k mé plné spokojenosti. Přes eshop jsem nakupoval poprvé a bohužel v dodávce dorazil prut, který byl poškozený a díky tomu nepoužitelný. Poškození vzniklo podle prodejce při přepravě a byla mi nabídnuta výměna za nový kus přes přepravce.
Rychlé a seriózní jednání, určitě nakoupím v eshopu znova. -
- Rychlost dodání,komunikace,super slevy
- Co se týče boilies koř. tuňák, naprosto bez výhrad, kvalitní boilies za super cenu, spotřeba do 12. 2024.
- Boilies bioliver má datum spotřeby do 12.2000! Přes 2 roky prošlé boilies prodávají jen to fičí. Přelepí datum spotřeby původní cenovkou a myslí si, že se nikdo nepodívá.
- Ano, bylo levnější, ale jen o pár korun proti tomu s datem spotřeby v pořádku. Myslím si, že na tuto skutečnost mají upozornit, ale to by možná nikdo nekoupil.
- Z tohoto důvodu obchod nedoporučuji, myslím si, že jsou e-mail shody s lepším přístupem.
Reakce obchodu Království rybářů
DObrý den,
omlouváme se za nedopatření. Zřejmě se dostalo prošlé zboží z výprodeje do vaší objednávky. Zboží není problém vyměnit. Jenom je potřeba se obrátit na nás a vše obratem vyřešíme. Zde se zcela jistě nic nevyřešíte a Heureka vám zboží nevymění. -
Perfektní obchod, jednání a ceny zboží.
- rychlé doručení, vše v pořádku
- Rychlé dodání zboží
- Skvělé akce, ceny a rychlé dodání
Rychlost,veliké slevy,dobré zboží----100%
Obchod bez problémů
- rychlost
Spokojenost
za mě vše OK.
- Rychlost a komunikace
Za mě super,cena vždy rozhoduje,pokud budou ceny příznivé rád se na E-shop vrátím pro další objednávku
dobré ceny, rychlé dodání
Absolutní spokojenost, vše v pořádku. Doporučuji.
Vždy mi ochotně odpoví a poradí, pokud si nejsem jistý.
- Super
Výborný obchod nikam nechodím