• Spolehlivost

velmi spokojny

• nebylo třeba cestovat po obchodech, kde navíc nebylo ani tolik kusů daného kování k disposici

• rychlost dodání

• bez problémů

• nejlepší ceny zboží Cobra

Nejprve jsem objednal kliky v jiném obchodě a pak i zde. Kvalita je stejná, ale cena je nižší zde. Obchod doporučuji.

• relativně nízká cena
    • nepříliš kvalitní lak (místy jsou ostré hrany barvy nebo absence barvy od háčků z lakování)
    • barva označená jako bílá má odstín - není to čistá bílá
    • nevšimli si, že jsem zaplatil a musel jsem sám upozornit na stagnaci

od nich už raději nic

• Přestože jsem do poznámky psal, že potřebuji delší čtyřhran, kvůli tloušťce dveří, tak v krabičce nebyl dodán. Naštěstí jsem si to při převzetí zkontroloval a na místě to bylo vyřešeno.

• perfektní komunikace
    • rychlost doručení

• Po všech stránkách jsem byl maximálně spokojen.

• nevím
    • Dostal jsem sice dvě přání k Vánocům, za něž děkuji, ale v zásadě jde o spam, ale nedostal jsem zboží ani po 11 dnech. Potřeboval jsem ho na Vánoce...

viz výše

Obchod funguje bez problémů,největší zádrhel je Česká pošta. PPL či jiný dopravce funguje na 100 % lépe.

• Přehlednost a jasné informace k výrobkům.

Bez vad.

• nízká cena zboží přímo od výrobce

• Nízké ceny a velky sortiment
    • Žádný jsem nenasel

• kvalita a dobrá cena
    • žádné

Koupila jsem zde kliku, je opravdu nádherná, moc mne překvapila.Jsem velice spokojená.

• Nizké ceny, přehledný katalog, osobní odběr
    • nezaznamenal jsem

Profesionální a velmi vstřícné jednání, velký sortiment, dobré ceny

• velký výběr kování
    • Zboží bylo pro poškození reklamováno a ani po 10 dnech nebyla reklamace vyřízena a bezvadné zboží vráceno.

• Pro obchod jsem se rozhodla pro poměrně široký sortiment nabízeného zboží.
    • Dále proto, že mi vyhovovala doba mezi objednáním a vyzvednutím zboží přímo v prodejně a nemusela jsem platit poštovné.
    • Jedinou slabinu vidím v tom, že se v prodejně nedá platit platební kartou.

Jsem maximálně spokojena s přístupem pracovníků zodpovědět jakékoliv dotazy týkající se jednak materiálu kování i případného doporučení podle toho k jakému účelu zákazník zboží potřebuje.

• Dostupnost zboží
    • Barva výrobku nemusí souhlasit s realitou

Mohu doporučit