- rychlost
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme, jsme rádi, že nákup u nás se Vám líbil. Budeme rádi, když opětovně využijete naše služby.
- večer jsem objednal, další den už bylo připraveno k vyzvednutí
- nejlevnější na trhu-šlo o nový parní čistič
- velmi ochotný personál
- parkování kolem budovy
- čisté prostředí
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že nákup u nás se Vám líbil. Budeme rádi, když opětovně navštívíte náš eshop kovacek.cz či naši kamennou prodejnu v Praze-Holešovicích (Dělnická 53).
Velmi rychlé dodání zboží. Děkuji
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
My děkujeme. Jsme rádi, že nákup u nás se Vám líbil. Budeme rádi, když opětovně využijete naše služby.
vše OK
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme. Jsme rádi, že nákup u nás se Vám líbil. Budeme rádi, když opětovně navštívíte náš eshop kovacek.cz či náš obchod a servis v Praze-Holešovicích (Dělnická 53).
doporučuji obchod,přehledné nabídky,rychlé jednání,spokojenost,díky
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Údajné na Slovensko objednané zboží neposívají mám si pro vypínač dojít do obchodu v Praze. Nevím nač poslali toto hodnocení. Ironie, že jde o dotazník spokojenosti.
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Mrzí nás, že máte s naší firmu špatnou zkušenost, avšak na Slovesnko opravdu zboží nezasíláme.
Nakupuji zde poprvé.
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme za recenzi. Budeme rádi, když opětovně navštívíte náš eshop kovacek.cz či náš obchod a servis v Praze-Holešovicích (Dělnická 53).
Tento obchod velice dobře znám z minulé doby, kdy jsem byl zde zaměstnán. Mám k němu důvěru, proto se na něj čas od času obrátím.
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme za recenzi. Doufáme, že zůstanete stále věrným zákazníkem a opětovně využijete naše služby.
Velmi rychlé doručení, výhodná cena
Děkujeme za recenzi. Budeme rádi, když opětovně využijete naše služby.
- naprostá spokojenost, velká ochota, komunikace , příjemné jednání
- nelze platit kartou
Sice zboží zatím nedorazilo, protože jsem měla platbu předem na fakturu, ale i tak jednání s obchodem bylo příjemné, komunikace nevázla a byla velká ochota vyměnit stejné zboží za jinou barvu. Naprostá spokojenost
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme za recenzi. Na placení kartou přes náš eshop pracujeme. Budeme rádi, když opětovně navštívíte náš eshop kovacek.cz či náš obchod a servis v Praze-Holešovicích (Dělnická 53).
- prodavači znají svoje zboží
+ PŘÍZNIVÉ CENY
+ RYCHLÁ REAKCE OBCHODUReakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
V emailu o potvrzení objednávky je zdůrazněno, že vyzvednutí objednávky má proběhnout až po výzvě z obchodu. V době psaní recenze je devátý den po objednání, kdy se nikdo z obchodu neozval. Nikde není uvedeno, že zboží není skladem a vzhledem k tomu, že se jedná o zásadní součástku pro fungování bojleru, je logické, že zákazník na její odběr spěchá. Důvod negativní recenze je tím pádem nulová komunikace.
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Mrzí nás, že máte s naší firmu špatnou zkušenost. Na komunikaci se zákazníky se více zaměříme.
obchod zrusil obednavku i kdyz jem ji zaplatil.Penize mi zatim nebyly pripsany na ucet.
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Mrzí nás, že máte s naší firmu špatnou zkušenost. Peníze by měli být již vráceny.
rychle bez problému
- Velmi dobrá cena
- Zboží skladem
- Doprava zdarma
- Pokud by přišla notifikace (mail, SMS,...) o expedici zásilky / předání dopravci, nemohl bych nic vytknout. Takto jsem se dozvěděl o odeslání až od dopravce, když mi avizoval doručení zásilky.
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme za recenzi. Problém s chybějícím upozorněním na odeslání zásilky dopravci řešíme a již brzy by měl zákazníkovi přijít email o předání zásilky dopravci. Budeme rádi, když opětovně navštívíte náš eshop kovacek.cz či náš obchod a servis v Praze-Holešovicích (Dělnická 53).
- Rychlost dodání
Vše ok.
Děkujeme za recenzi. Budeme rádi, když opětovně využijete naše služby.
- opakovaně využitá služba, vždy spokojenost s výrobky, s cenou i s dodáním
Reakce obchodu KOVOSLUŽBA Praha
Děkujeme za recenzi. Doufáme, že stále zůstanete věrným zákazníkem a znovu využijete naše služby.
kromě potvrzovacího mailu objednávky nulová komunikace... dnes asi objednávka dorazí, protože se ozval kurýr... takže s ohledem na to, že byl státní svátek v pracovní den, nepovažuji délku vyřízení objednávky za špatnou, výtka je jen za komunikaci