Tnto obchod prodává něco, co nemá.
Obchod nabízí zboží, které dlouhodobě nemá
Reakce obchodu Koupit-krmivo.cz
je nám líto, že Vaše položka je již vyprodána. U dané položky jsme měli dostupnost produktu Na DOTAZ, informaci o vyprodání jsme Vám tedy poskytli ihned po prověření u dodavatele.
Děkujeme za pochopení.
Hezký den.
Bonare.cz -
- Na eshopu byla informace SKLADEM, následně objednávka zrušena pro nedostatek zboží
- rychlé vrácení peněz za předem zaplacené zboží na účet
- citace z e mailu:
- Dobrý den,
- bohužel Vaši objednávku nemůžeme potvrdit, Vámi objednaná položka již není dostupná a je zcela vyprodána.
- V případě, že jste uhradili přes GoPAY nebo bankovním převodem bude Vám vrácena stejným způsobem do 3 dnů. Potvrzení o vrácení platby Vám zašleme v samostatném emailu.
- inzerují skladem, to co nemají,
citace z mailu 9.9.2018
Zboží na svých stránkách je mají stále "skladem" k odběru ihnedReakce obchodu Koupit-krmivo.cz
děkujeme za Vaši reakci a ještě jednou se omlouváme za stornování objednávky. Jednalo se o doprodejovou položku, která se mezitím stihla vyprodat. Dostupnosti se nám přenášejí s mírným zpožděním. Skladem ji po 14 dnech rozhodně neinzerujeme, produkt byl úplně stažen z prodeje, ihned po stornování Vaší objednávky. Platbu jsme Vám vrátili obratem. Zboží na stránkách skladem máme, ale v jiném balení než jste požadovala a to skutečně dostupné je. V případě, že o ni máte zájem, můžete ji objednat.
Hezký den.
koupit-krmivo.cz -
Objednávala a platila jsem dne 4. 6. 2018 a zboží dorazilo až 12. 6. 2018.
Reakce obchodu Koupit-krmivo.cz
omlouváme se za delší dodací lhůtu. Zboží mělo při objednávce expedici 2dny - odeslali jsme jej o den později 8.6 z tech důvodů. BOhužel se jednalo o pátek, takže do toho ještě vpadl víkend. Za delší dodací dobu se tímto omlouváme a věříme, že budete s výrobkem spokojena. Přeji Vám příjemný den.
- Vcelku široký sortiment
- Délka dodací lhůty
Objednala jsem čtyři položky, z nichž tři byly uvedeny jako skladem, ihned k odeslání, jedna položka byla do 1-3 dnů. Šestý den po objednání jsem zaslala emailem dotaz, kdy bude zboží doručeno, za dvě hodiny mi přišla odpověď, že je zboží expedováno. Kdybych se neozvala, možná čekám dodnes. V dnešní době, kdy většina e-shopů odesílá zboží druhý den a třetí ho mám doma, pak týden na doručení krmiva pro psa mi přijde zbytečný. Příště objednám jinde.
Reakce obchodu Koupit-krmivo.cz
děkujeme za recenzi. Je nám velmi líto Vaše nespokojenost s dodací lhůtou. Bohužel objednávka spadla do doby dovolené v termínu 18.-20.7. O době dovolené a prodloužených dodacích lhůtách jsme informovali na stránkách. Objednávku jsme od Vás obdrželi 19.7 ve 23.17, tzn. objednávka mohla být zpracována nejdříve 20.7, bohužel tím, že jsme měli zavřeno, tak byla zpožděna o 1pracovní den, expedice namísto 23.7.v pátek, proběhla 25.7 v pondělí. V době Vašeho emailu byla již objednávka vyexpedována = na cestě, takže dodnes byste určitě nečekala. Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace a přejeme Vám příjemný den.
- Žádná komunikace.
Nedoporučuji. Nekomunikují.
Objednavala jsem pro syna Lego Duplo koleje k vláčku,internetové stránky uváděli skladem do tří dnů,obvykle objednávám zboží které je naskladněné,ale líbila se mi cena a do Vanoc času dost. Objednávka byla přijata,hned druhý den mi volala paní, že se omlouvá,ale zboží bude expedovano za týden,zasmála jsem se poděkovala a řekla, že to nespěchá,asi tak v půlce dalšího týdne jsem ověřovala jak to vypadá s objednávkou opět mi bylo vzděleno,že jsou nuceni expedici zboží opět prodloužit,jelikož dodavatel zboží nedodal,ale bude vše urgováno tak abych tento týden objednávku obdržela,opět jsem souhlasila.
Bohužel dnes mi byl zaslán email s informací,že znova bude posunuta expedice zboží až na 7-14 dní. A v emailu bylo uvedeno,že na internetu měli zboží pouze na dotaz! Což není pravda,jelikož bych nikdy v tomto případě nezvolila nákup v tomto obchodě. Chápu,že jim dodavatel brzdí objednávky,ale co opravdu nesnáším je když ze mě dělá někdo blbce.
Objednávku jsem po tomhle emailu zrušila. -
- špatná komunikace
- nejsou schopni dodat zboží, které údajně mají skladem
Až kdyby to byl jediný a poslední obchod, možná bych tam i nakoupil a čekal do nekonečna zda něco dorazí..
2.11. jsem si objednávala známku Bone Heart. Bohužel mi přišel jen potvrzovací e-mail o objednávce a dál se nic neděje. Jsem nadmíru zklamaná.