- Výborná komunikace a ochota
- Rychlé a komplexně
Obecně jsem spokojený. Že výrobce pošle jinou velikost vany a dodávka se tím zpozdí o týden, se může stát a dá se to pochopit. Informace o chybě mi byla doručena velmi brzy, takže prodejce je v tomhle ohledu v pořádku. Jenže bych mu doporučil porozhlédnout se po rozumnějším dopravci, f . Toptrans nebude nejspíš to pravé… Podle zaslaných informací sleduji, kdy mi dorazí zásilka, přišla v úterý v noci, tedy čekám dodaní v dalších dnech, jsem dopoledne doma, takže by to mohlo vyjít… 9.50 středa odjezd z depa, ok, ale 9.52 zase příjezd..a a do pátku nic ani telefon, zkrátka nezájem… tak v pátek už volám co a jak.., a dozvídám se že uvedený řidič vozí jen palety a že se ve 12 hod zeptá na depu a zase ticho…Tak v pondělí brzy ráno posílám mail dovozci a dodavateli včetně informace, že budu doma až po práci po 15. hodině. Dodavatel v pořádku, ihned řeší dopravu a dodá nové číslo na řidiče, tedy mu volám cca 7.30 a nic…Ten se ozve v 11.30 , že tu má ode mě hovor , tak mu to vysvětlím a oznamuji opět, že budu až po 15. hodině, on- tak to už je pozdě, dispečer tam pošle někoho jiného , kdo má čas…pak už zavolal externí pracovník od jiného rozvozu ( jiné firemní auto) a ten v pohodě zavolá, domluví se a věci přiveze dle domluvy…. Tolik mé peripetie, řekl bych - dopravce Toptrans… čiré zoufalství , nekomunikativní, jen co udělali, je to , že promazali po mém mailu historii dodávky, aby to nebylo tolik vidět…. Nerad kritizuji, ale popsal jsem to pro představu a možnost nápravy, dodavateli po ostatních stránkách nelze nic vytknout
- Rychlé objednání
Skvela komunikace, rychlost odpovedi do 5 min, dodání do týdne, i nekolik emailů kde ze zboží nachází a kdy dorazí.
Super nakup, doporučuji všem -
- Rychlost dodání.
- velká nabídka koupelnových produktů
- dobré ceny
- doprava zdarma
Byl to můj první nákup v tomto e-shopu a jsem relativně spokojený. Jen byla velmi dlouhá dodací lhůta - místo 30 dnů jak bylo uvedeno, více jak dvojnásobek, ale to bylo způsobené na straně výrobce, kde se čekalo na dodání komponentů ke sprchovému boxu. Jinak sprchový box byl zabalený velice dobře.
vše perfektní!
skvělá komunikace
rychlé doručení zboží -
moje zkusenost s timto obchodem byla prvni a uplne nejlepsi jakou jsem kdy mela.za me jednicka s hvezdickou.
- Dobrá komunikace a ochota poradit
- Rychlost dodání
- Rychlost, kvalita dodání vše v pořádku.
- Nabízeli zboží, které jsem sháněl.
- Skvělá cena
- Skvělá komunikace
- Sleva při platbě předem
- Možnost osobního vyzvednutí v Brně
Po objednání bylo zboží velmi rychle dodáno. Plná spokojenost.
Příjemné jednání, dotazy ohledně zboží byly zodpovězeny.
- [email protected]
- Rychlost dodání po objednánuí
- bez problémů
Zboží přišlo rychle a v pořádku. Děkuji.
ok
- Rychlost vyřízení