- Dodržení termínu
- Smluvní přepravní společnost
- OK..
- Ochota a flexibilita. Spokojenost
Vše jak má být. Spokojenost.
spokojenost
- Rychlost, ochota, flexibilita
- - naprosto perfektní komunikace
- - skvělý přístup a profesionality
Obchod naprosto s přehledem doporučuji pro skvělou nabídku a přístup!
Velice přívětivý a ochotný obchod. Objednal jsem vlastní vinou špatnou sprchovou stěnu, přesto že již byla předána přepravci bylo vyhověno moji žádosti o změnu.
- Spokojen
Rychlost a bezproblémová dodávka.
vše v pořádku, dobrá spolupráce
Rychlé vyřízení.
- Rychlé zaslání objednaného zboží
- rychlost a spolehlivost
- Odborná konzulatace po telefonu na e-shopu a info o dodání.
- Doručení dodávky ještě před slíbeným termínem.
- Nic.
Spokojenost...rychlé seriozni jednani.
- Lepší cena než od výrobce
- Rychlá komunikace
- Dopravce Geis
- Ne vše je skladem
Nákup začal dotazem přes callcentrum na konkrétní produkt a porovnání s podmínkami přímo od výrobce (Arttec) - paní na lince měla perfektní přehled o sortimentu, parametrech i době naskladnění a pomohla se vším co jsme potřebovali. Koupelny-eshop měly lepší cenu i dodací podmínky, proto jsme zvolili je. Byla sdělena dodací lhůta do 14 dní, která byla dodržena. Za mě je mínus dopravce Geis, který nenapíše ani nezavolá aspoň den předem, ale jen cca 20 minut před doručením, tzn. že mě zastihl v práci a dodání se místo z pátku prodloužilo na pondělí. Další komplikace s dopravcem byla nemožnost platit kartou, takže jsem musel vyrazit do bankomatu. Kurýr ale počkal a pomohl s vyložením palety, takže je v tom nevinně, navíc byl slušný a ochotný. Zpět k prodejci - bylo nám doručena jiná povrchová úprava skla ve sprchovém koutu, dokonce taková, která se ani v tomto setu nedá na e-shopu pořídit. Po e-mailovém dotazu na výrobce během 5 minut přišla odpověď, přestože již bylo po pracovní době, že bude zboží po dohodě se skladem vyměněno za správné. Rozhodně cením tento přístup, nicméně je to zbytečná komplikace vzhledem k tomu že jsme již měli na druhý dne po doručení domluveného člověka na montáž. V balení které se tváří jako set bohužel chyběl odpad se sifónem, který jsme ale koupili dodatečně osobně.
Shrnutí: kdyby přišlo správné zboží a byla možnost jiného dopravce, tak hodnotím na 100 %. I přes tyto komplikace ale obchod doporučuji.
Objednávka byla sprchový set s mramorovou vanou v hodnotě přes 12k, dvě skleněné police a bambusový policový systém - dohromady za 14 777 Kč. -
- Rychlost, komunikace
- Rychlost a komunikace
- dobrá komunikace, seriózní jednání