• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Výborná komunikace

Dobrá komunikácia, dodanie tovaru, ktorý sa mi na Slovensku nepodarilo kúpiť. Odporúčam firmu

První zkušenost a velmi dobrá.

• Vše rychle a spolehlivě doručeno
    • Velmi drahá doprava

Spokojený zákazník. Cena i rychlost doručení 1*

spokojen

• Poradili mi a měli semnou trpělivost. Děkuji jim

dobrá komunikace

• Super cena
    • Vše proběhlo v pořádku

Materiál který byl pro mne důležitý jsem nemohl koupit v nejbližších obchodech. Proto jsem využil této možnosti.

rychlost dodání

• DOBRÁ KOMUNIKACE S OBCHODEM
    • NÍZKÉ CENY
    • ŠIROKÝ SORTIMENT

URČITĚ SPOKOJEN !!!

Hodně dobrý a co dobré je dobré chválit, protože všechno ostatní za prd stojí. Komunikativní, slušný, rychlý, všechno dobrý.

• rychlost
    • 0

• Perfektní komunikace, rychlé dodání

100% doporučuji, kupoval jsem krbovou vložku Romotop , která nebyla k sehnání, měl jsem ji do 14 dni doma a ještě za speciální cenu . Komunikace s obchodem perfektní!