- přestože mi i slibovali, že mi výrobky zašlou ( telefonicky jsem si to s nimi i ověřil) a že je mají skladem, tak nakonec moi napsali, že uvedené výrobky nemají a objednávku jsme zrušil a jel taktovací nádoby koupit jinam.
Spokojenost.
- Za dva dny stál před barákem, takže Pecka.
V pořádku.
- ochota
- zboží sklaem
Bezproblémová doprava na Slovensko. Maximálna spokojnosť.
Bohužel firma neposílá údaje o odeslání zásilky a odkaz na sledování. Tyto si musíte najít ne jejich webových stránkách. Navíc zboží rozdělili do dvou zásilek, ale na stránkách je doposud uvedeno číslo pouze jedné zásilky. Proto byly zbytečné dohady s řidičem, že zásilka je nekompletní. Vůbec jsem totiž netušil, že přijde ještě jedna zásilka. Toto jsem zjistil až po několika telefonátech.
Rovněž mi nepřišlo jako férové jednání, když mi napsali, že kotel mají skladem poslední kus a musím ho rychle objednat. Dodnes je stále skladem a dokonce ještě levnější. -
Velice dobré ceny a rychlé dodání. Platba skrze QR kód také rychlá a v pořádku. Ještě by tu mohla být platba kartou, ale to asi není zásadní. Jsem spokojený a mohu doporučit.
- skvělá komunikace
- rychlé dodání
Velmi mile mne překvapilo, že mi z obchodu volali, že kotel pro mne mají a budou jej předávat dopravci, který mi jej doveze v pátek, což se také stalo. Mohla jsem si naplánovat převzetí a vše bylo bez problémů.
Zasláno okamžitě po vyrobení. V pátek vyrobeno v pondělí dodáno.
rychlost jednání cena vše v pohodě
- Pred 6 dny jsem objednala zbozi a dosud nedorazilo
- Slušné, seriózní jednání
- Peníze rychle zpět
Zásadní chyba byla, nechat výměnu kotle na poslední chvíli (je nás víc lol) takže se nemůžu divit že požadovaný kotel není skladem, a dlouho nebude, páč výrobci samosebou nestíhají.
- Rychlost dodání.
- rychlé vyřízení
- rychlé dodání produktu a dobrá cena
Ochotne a vstricne jednani
Všechno bylo naházeno v jedné krabici( Ocelové kolena, fitinky, termostatické hlavice 1” a plastová Termostatická hlavice) měl jsem strach o ty plastové hlavice hlavice ale nakonec to přežilo…
rychlé dodání
- Perfektní spolupráce rychlé doručení
Spokojenost a opravdu rychlé doručení !!!