• Doprava není zdarma, nákup za 5.000Kč, doprava domů 96 Kč.
    • Krém přišel rozbaleny.

Dobrý den, paní Petro,
    je zcela vyloučené, abychom klientovi poslali rozbalený krém.
    Pokud jste však nebyla s produktem spokojená, mohla jste se na nás obrátit a situaci bychom s Vámi vyřešili.

Doprava zdarma je od 1500 Kč přes Zásilkovnu a na PPL výdejní místa. Je jen volbou klienta, zda využije dopravu zdarma a nebo si připlatí za jinou variantu.

Zuzana
    Korejská krása

• nutí zákazníka platit zboží ONLINE kartou

Dobrý den, paní Aleno,

to máte špatné informace. Od založení e-shopu máme tři možnosti platby.
    Lze hradit kartou, převodem a také dobírkou.
    Je jen na klientovi, kterou možnost si zvolí. Vy jste si zvolila platbu kartou.

Objednávku jste nikdy neuhradila a to ani dobírkou, ani převodem a ani kartou. Vytvořila jste u nás 2 objednávky a neuhradila ani jednu. Nevím tedy, proč udělujete negativní hodnocení, ke kterému nemáte žádný důvod.

Na naše emaily ohledně změny platby jste do dnešního dne nereagovala.

Jsem to pockala od minule tyden a ještě to ne přijede. A přisty tyden nebudu doma.

Reakce obchodu Korejská krása

Dobrý den, ve vaší objednávce jste jako preferovaný způsob platby zvolila převod. Při převodu je nutné zadat variabilní symbol (číslo objednávky). Pokud se tak nestane, platba nemůže být systémem spárována. U vaší platby variabilní symbol nebyl uveden. Mrzí nás, že tato situace vznikla, kdyby jste se nám s ozvala, jistě bychom problém vyřešili.
    Přeji hezký den a příště až budete něco objednávat, tak nezapomeňte na VS.
    Zuzana
    korejskakrasa.eu

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.