Přihlásit se a přidat recenzi

Obchod je naprosto super, rychlý, přehledný. Kávy naprosto úžasné a jedinečné. Doporučuji.

• Rychlost dodání, komunikace, vše na jedničku

• Několikrát jsem objednala různou kávu, vždy vynikající, platím předem, vždy bez problémů.... Je to nejlepší prodejna na kávu. Určitě se budu pravidelně vracet.

• Vyhoda

• Rychle vyrizeni

výborná káva
    rychlé doručení
    dobrá komunikace

Bohužel, zboží nebylo a snad již nebude na skladě.

• Velký výběr skvělých káv i dalšího příslušenství.

Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Zboží odpovídá vyobrazení a popisu.
    Překvapila mě uvedená informace o tom, že jako neregistrovaný zákazník bych zboží nemohla vrátit. To je podle mě v rozporu s platnou legislativou. Naštěstí jsem vracet nepotřebovala.

Reakce obchodu Kopi Luwak

Dobrý den Martino,
    vámi zmíněná informace nás také překvapila. Nebyli jsme si této vědomi. Dohledáme a opravíme.
    Samozřejmě, že zboží může vrátit každý zákazník bez ohledu na registraci.

Přeji hezký den. Jakub Fiala

• dostupnost
    • výběr
    • přístup

• Velmi dobrá komunikace.
    • Rychlost vyřízení objednávky.

• první nákup, přehlednost, rychlost dodání, nabídka i v menším balení než ostatní
    • žádnou

• přehledný e-shop

• Objednávka brzy vyřízena, vstřícné jednání při reklamaci.
    • Rychlost při vyřízení reklamace .
    • Nemám.

zakoupený belgický kávovar je laciným čínským výrobkem, plným nepřesností a netěsností. Jako dekorace zajímavé, funkce na dvě tři použití dostačující. Obchod těží z výborné pozice v centru, bude mít vždy dost zákazníků, ale nenazval bych zážitkovou prodejnou - standard. Pro milovníky kávy doporučuji hledat dál.

Reakce obchodu Kopi Luwak

Vážený pane Trna, je nám líto vaší zkušenosti. Pokud nám to dovoluje čas a prostor, snažíme se zákazníkům nabídnout možnost si kávovary vyzkoušet a rozhodnout se zda jim bude vyhovovat. Belgický kávovar je spíše designovou alternativou vacuum potu. Pokud hledáte praktický přístroj pro přípravu kávy touto cestou pak doporučujeme spíše vacuum pot od společnosti Hario ideálně s PB kahánkem. Belgický kávovar můžete samozřejmě vrátit a případně nahradit zmiňovaným vacuum potem Hario.
    Přejeme klidné svátky. S pozdravem Jakub Fiala

• není schopen dodat zboží v přijatelném termínu

• Možnost vyptat se na podrobnosti a výrobek si prohlédnout před objednáním.

Výběr mlýnku jsem hodně zvažovala a k nákupu elektrického mlýnku Lelit PL043 u Kopi Luwak mě přesvědčil rozhovor s majitelem obchodu, který mi mlýnek ukázal přímo v jejich prodejně a ochotně odpovídal na mé dotazy, jak v prodejně, tak i následně po telefonu. Osobní přístup, informace o výrobku, možnost si mlýnek prohlédnout a také reputace firmy Lelit viz recenze jejich výrobků na internetu měly rozhodující vliv na to, že jsem si zakoupila tento mlýnek právě u Kopi Luwak.

• Rychlost
    • Komunikace
    • Měla jsem menší problém se zadáním objednávky, kdy se mi objevilo jiné doručovací depo. Problém byl hned eshopem odstraněn (mimo pracovní dobu). Moc děkuji

• Velký výběr kávového příslušenství
    • Možnost osobního odběru v centru Brna