- Dobře mi poradili...
- Výborná komunikace.
- Zboží mi vždy přišlo do 48 hodin.
- Kvalita za rozumnou cenu.
- Obchodníka vřele doporučuji, opravdu jo.
- Málo podobných obchodníků.
- Velmi vstřícná komunikace, ochota
Malý problém nastal, když jedna duše měla motocyklový ventilek a druhá normální cyklistický. Pořád budu asi muset používat dvě hustilky. Ale s tím se už asi nedá nic dělat. Bylo divné, že dvě stejně objednané duše došly každá v jiné krabičce.
skvěla komunikace a rychlost
Úžasná kúpa. Dodanie hneď . Odporúčam, najlepší obchod aký som v poslednej dobe objavila.
- I cykloservis
- Produkty i servis pro fatbike
- Parkování autem
- Velmi ochotné a vstřícné jednání
- Dobrá cena
- problematické parkování v místě a tím "hrozná" dostupnost obchodu
- Ovlivnuje je dodaci doba z italie (je delsi), bylo by vhodne na to upozornit klienty
Mila komunikace, ale delsi dodaci doba, nevidela jsem stav objednavky a znejistela, co s ni je.
Můj první nákup zboží.
Vše bez problémû.
Přehledná nabídka zboží.
Doporučuji. -
- NEJDŮLEŽITĚJŠÍ pro mne? Vše proběhlo přesně jak slíbili a tak to má být!>++++++
- Dobré ceny a sortiment
- Ohromně vstřícní a ochotní obchodníci
Moc ochotní pracovníci, vysvětlili a poradili mi se vším i když né hned všechno pochopím a další zákazníci již čekali za mnou.
rychlost
- Velmi kvalitní zboží v širokém výběru.
- Velmi přívětivé ceny.
- Ochotný a vstřícný prodavač na telefonu.
- Pečlivé zabalení.
- Bleskurychlé zaslání.
- Bez negativních komentářů.
NAPROSTÁ SPOKOJENOST.
VELMI RÁD OSTATNÍM DOPORUČUJI. -
- Rýchle dodanie
Doporucuji tento obchod.
komunikatívnosť, ústretovosť, nápomocný pri hľadaní zásielky.Som max. spokojný s týmto obchodom.
Z vlastní iniciativy se postarali o náhradní řešení objednávky, když zadaný výrobek chyběl na trhu.
- Naprostá spokojenost, byla mi nabidnuta další možná spoluprace, či péče, nebo upgrade mého kola! Vřele doporučuji
Flexibilita
Zboží mi zatim nedorazilo, ovšem obchod určitě doporučuji už kůli komunikaci, která mě musim říct velice mile překvapila. Snad i zboží přijde v pořádku.
Nabízejí zboží, které není běžně v cyklokomponentech dostupné. Při komplikaci způsobené z mé strany pak poctivé, slušné jednání. Za mě obchod doporučuji.
- Příjemné jednání, vstřícnost, chybu v objednávce, díky které bych přišla o slevu, obratem vyřešili.