- rychlé dodání zboží
- ochota poradit
- přehledný e-shop
Tuto firmu mohu vřele doporučit. Pan Buříval mi zvedl telefon i v sobotu odpoledne. Poradil mi s výběrem kompresoru a jeho příslušenstvím za rozumnou cenu. Zboží bylo zasláno velmi rychle.
Jiří -
Široká nabídka kompresorů a příslušenství.
Zboží doručeno dle domluvy.
Mohu doporučit. -
- Funkční obchod
- Včasné dodání
- Celková spokojenost
p.Buříval funguje velice dobře a ke svým zákazníkům se chová ,tak jak by prodejce měl.
Mohu jen doporučit. -
- Rychlé dodání zboží
- Příznivá cena
- Vstřícný přístup
Obchod vřele doporučuji. Komunikace, ochota poradit a pomoci zákazníkovi na jedničku. Zboží přišlo rychle a za nejnižší cenu na trhu.
- Široký výběr, dobré ceny, rychlé dodání
Naprostá spokojenost, doporučuji
- Spolehlivost
- Komunikativnost
- Odbornost
- Ochota
- Kvalita
Pan Buříval je velmi laskav a velmi ochoten zákazníkovi poradit. Takovouhle profesionalitu, bych si přála, aby byla u každé firmy. Mohu jen vřele doporučit.
- Rychlost dodání a super komunikace!!!
- Profesionalita
Nejlepší obchod, kdyby takto fungoval každý jako pan Buříval, tak nejsou žádné problémy. Špičkový obchod, rychlá komunikace, vřele doporučuji!!!!!!!
- Rychlost dodání, perfektní komunikace, rychle jednáni při reklamaci - ztráta vypouštěcí zátky
doporučuji ostatním potencionálním zákazníkům, profesionální přístup, co se domluví platí.
- rychlost dodání
- komunikace
- profesionalita
- vytvoření cenové nabídky
Maximální spokojenost, pan Buříval byl ochoten osobně řešit objednávku i během svátků. Dále se zajímal i o časné doručení zásilky a naši spokojenost...
Mohu doporučit. Mach. -
- Spolehlivost dodávek
- výborná komunikace
- rychlost dodávek
velmi dobrý obchod pro nákup a servis kompresorů
- rychlé dodání
- naprostá spokojenost se zbožím
- bezproblémová komunikace
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace -
- Rychlé dodání a instalace.
- Rozumné ceny,skvělá komunikace.
- Kvalitní servis i po záruce,mohu jen doporučit..
- Nic.
Rychlé dodání a instalace.
Rozumné ceny,skvělá komunikace.
Kvalitní servis i po záruce,mohu jen doporučit.. -
- ochota poradit
- rychlé vyřízení objednávky
- nízká cena
- možnost montáže zakoupeného kompresoru
Dostal jsem, co jsem očekával.
- Přehledný e-shop, objednávka vyřízena rychle a v pořádku
Prodej kompresorů i se servisem doporučuji.
- Ochota
- Zkušení prodejci, kteří umí dobře poradit
- Servis kompresorů za rozumnou cenu
S kompresory Buříval spolupracuji již mnoho let a vždy mi se vším vyšli vstříc a nikdy nebyl problém se dohodnout na tom, co člověk potřeboval...
- Kvalita, prozákaznický přístup, rychlé jednání a individuální přístup. Kompletní služby - Firma Kompresory Buříval je jak obchodní, tak i montážní firmou.