Spolehlivost.
- Kvalitní produkty
Děkujeme.
- nakupuji čaj Kombe pravidelně, dodání bez problémů, čaj piji každé ráno.
Reakce obchodu Kombe.cz
Děkujeme moc za milé hodnocení.
- Všechno v pořádku jsem spokojen jak se zbožím tak s obchodem za rychlost vyřízení a doručení.
Děkujeme moc.
Obchod je perfektní.
- vše v pořádku
- -
- Zavřeno o vikendu
Objednávku jsem si nezvládla vyzvednout,přes tyden se do obchodu nedostanu,o víkendu mají bohužel zavřeno.
Reakce obchodu Kombe.cz
Dobrý den. Ano, je to tak. Prodejna PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, je otevřená PO až PÁ 10.00 – 18.30 hodin.
- Rychlé dodání.vyborna chuť
Děkujeme.
Velká spokojenost se vším, velmi rychlé dodání.
Děkujeme moc.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Kombe.cz
Moc děkujeme za Vaši recenzi.
nakupuji opakovaně vše ok
děkujeme moc.
Rychlost dodání
Reakce obchodu Kombe.cz
děkujeme za Vaši recenzi!
Tým Pure District -
Nakupuji zde opakovaně, rychlé doručení, skvělé produkty. Kombe je super!
Reakce obchodu Kombe.cz
děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Moc nás těší, že u nás nakupujete opakovaně a jste spokojená s našimi produkty i rychlostí doručení. Jsme rádi, že Vám KOMBE vyhovuje – je to skutečně oblíbený produkt!
Přejeme Vám krásné Vánoce plné pohody a radosti a do nového roku hodně zdraví a spokojenosti. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
Tým Pure District -
Vše bylo vždy v pořádku a zboží výborné
Reakce obchodu Kombe.cz
děkujeme za Vaši recenzi a milá slova! Moc nás těší, že jste byla spokojená s rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás tím nejdůležitějším, a proto se snažíme neustále zlepšovat naše služby.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku a přejeme Vám krásné a pohodové dny!
- Ucelený sirtiment
- Nebyl mi dodán ani jeden leták , i když bylo psáno, že přikládáte automaticky
Rychlé dodání zboží, krásné, voňavé balení, jako vždy velká spokojenost.
Reakce obchodu Kombe.cz
moc děkujeme za vaše krásné hodnocení a milá slova! Jsme opravdu rádi, že jste spokojená s rychlostí dodání i s naším balením. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.
Budeme se těšit na vaši další objednávku a přejeme vám krásný den!
Tým Pure District -
Objednavka nedorazila. Porucha z-boxu,i přes zaplacení objednavky,stále nevim kde je
Reakce obchodu Kombe.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, ačkoliv nás mrzí, že jste nebyla spokojena. Omlouváme se za komplikace s doručením vaší zásilky. Zásilka byla vytvořena 16. 11. 2024 a expedována v pondělí 18. 11. 2024, přičemž podle záznamů Zásilkovny byla zaevidována již téhož dne dopoledne.
V případě jakéhokoliv problému bychom však ocenili, kdybyste nás kontaktovala přímo, ještě než se rozhodnete svůj názor sdílet na sociálních sítích. Tímto způsobem můžeme situaci okamžitě prověřit a vyřešit k vaší spokojenosti. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám zlepšovat naše služby i kvalitu přepravy.
Okamžitě kontaktujeme dopravce – Zásilkovnu – a budeme vás informovat o dalším postupu. Pokud máte další dotazy nebo potřebujete cokoliv objasnit, neváhejte se na nás obrátit, nejlépe mailem nebo telefonicky – jsme tady, abychom vám pomohli.
Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.
S přáním všeho dobrého,
Lucia Havlíková, CEO -
- Velmi rychlé
Reakce obchodu Kombe.cz
děkujeme za vaše hodnocení!
Budeme se těšit na vaši další návštěvu. Přejeme krásný den!
Tým Pure District - Kombe -
rychlost
Reakce obchodu Kombe.cz
děkujeme za vaše hodnocení!
Budeme se těšit na vaši další návštěvu. Přejeme krásný den!
Tým Pure District - Kombe -
- Rychlé a spolehlivé jednání včetně dodání zboží !
Reakce obchodu Kombe.cz
děkujeme za pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete naše rychlé a spolehlivé jednání a dodání zboží. Naším cílem je poskytovat co nejlepší zákaznický servis a nabídnout produkty nejvyšší kvality. Těší nás, že jste s našimi službami spokojeni, a budeme se snažit, aby vaše další zkušenosti byly stejně pozitivní.
Děkujeme za důvěru a těšíme se na vaši další návštěvu!
Lucia Havlíková, Pure District - Kombe.cz