Přihlásit se a přidat recenzi

• Pan Mihulka komunikuje, zvedne telefon a okamzite vola v pripade nejasnosti, ta komunikace je velke plus jeho e-shopu
    • Ceny, zacinajici obchod, super zavadeci ceny
    • Rychlost komunikace a odeslani zbozi po prijate platbe na ucet, bezva. Rychle nachystani baliku uz pri objednani.
    • Sice neni tak siroky sortiment komponentu, ale prodava spis ty kvalitnejsi a to je dobre.
    • Neni to tak velky obchod, takze nema takovy vyber

Me osobni zkusenosti zatim super, zbozi jsem jeste neprevzal ale i tak mam z toho dobry pocit. Zbozi uz je na ceste v PPL, zdrzeni je tu skrz covid. Uz jsem udelal i dalsi objednavku, nejaky predstavce a riditka

Reakce obchodu www.kolobike.cz

děkujeme za kladné hodnocení. Snažíme se pro zákazníky dělat maximum. Ceny u nás nejsou zaváděcí, ale zůstanou takto trvale nastavené. Delší dodací doba u Vaší objednávky nás velice mrzí, bohužel nyní se občas stane, že se zásilka v přepravě zdrží (kvůli vytížení dopravců). Co se týká sortimentu, tak momentálně máme v nabídce přes 20 000 produktů, které neustále doplňujeme.

PPL jsem kontroloval, zásilka je na doručovacím depu, takže doručení by mělo proběhnout ještě dnes.
    Další objednávka bude dnes expedována k Vám.

S přáním krásného dne
    Martin Mihulka

• Vše v pořádku doručeno
    • Dobrá komunikace
    • přehledné stránky

Reakce obchodu www.kolobike.cz

děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že bylo vše v pořádku a že se k nám budete vracet.

S přáním krásného dne
    Martin Mihulka

Velmi ochotně mi obratem odpovídali na mé všetečné (otravné,laické,cyklistické) otázky po emailu a to i v neděli! Moc si toho vážím a vřele doporučuji!!
    S výrobky jsem max. spokojená, výborná cena!

Reakce obchodu www.kolobike.cz

jsme rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená. Kdykoli se na nás můžete se vším obrátit.

• Vše v pořádku :)
    • nic

Reakce obchodu www.kolobike.cz

děkujeme za kladné hodnocení.

vyhodu

Reakce obchodu www.kolobike.cz

děkujeme za kladné hodnocení. Budeme rádi, když se k nám budete vracet.

• výborná komunikace
    • rychlost a flexibilita dodání
    • cena zboží (sleva je proti běžné ceně a ne proti doporučené výrobcem, za kterou stejně nikdo neprodává)

Reakce obchodu www.kolobike.cz

děkujeme za recenzi. Vždy rádi vyjdeme vstříc. Budeme rádi když se k nám budete vracet.

• 100 %

• výborná komunikace
    • rychlost a flexibilita dodání

Nakoupen Nosič kol Thule za bezkonkurenční cenu (v ten čas).
    Komunikace s obchodem přes Chat velmi efektivně i o víkendu.
    Po domluvě dokonce bezplatný dovoz zboží domů přímo obchodníkem (30 km).
    Díky a přeju hodně spokojených zákazníků.

děkujeme Vám za recenzi.
    Jsme rádi, že jste byl s naším e-shopem spokojen. Vždy rádi s výběrem poradíme a pokud to je jen trochu možné tak se vším vyjdeme vstříc. Budeme rádi, pokud se k nám budete vracet.

• Dobrá domluva.
    • 1) Údaj o dostupném počtu kusů zboží neodpovídal aktuálnímu stavu
    • 2) Malý výběr zboží

Pokud zde najdete, co potřebujete, pak pak je to bezproblémový e-shop.