Přihlásit se a přidat recenzi

• Samotnou výhodou je již obchod sám. Nabízí krásný výrobek netradiční barvy a opravdu koloběžky jsou hodně povedené!
    • Chybí mi velikostní porovnání koloběžek s postavou člověka (fotky koloběžky s člověkem) aby jsi mohl každý lépe porovnat velikost koloběžek. Chybí mi informace o láhvích - raději bych si připlatil za kvalitnější HDPE2 láhve.

Obchod doporučuji dále. Koloběžka je nyní středem pozornosti jak v naší rodině, tak přátel kolem a všem se tak líbí, že už po ní pokukují a uvažují o koupi! Opravdu jsem rád, že jsme se rozhodli pro tuto značku a né konkreční! Koloběžka je opravdu parádní a za tu cenu to stojí! Každý se po ní otáčí :-)

• Komunikace a rychlost dodávky.
    • Žádné.

Takto by měl fungovat e-shop. Všechna čest.

• odborné poradenství, profesionální přístup, výborná komunikace, spolehlivost, flexibilita, příjemné prostředí, skvělá obsluha

maximální spokojenost

• Blatniky maji kratke sroubky pro montaz na kolobezku samotnou - musel jsme koupit jine sroubky - nejde o to zakoupeni, ale o cas o vikendu kdy jsem se rozhodl pro montaz a musel jsme jet do nakupniho centra koupit sroubky a dasli naklady na dopravu - a staci o 3- mm delsi..

• Profesionalita, rychlost dodání, perfektní komunikace.
    • Žádné.

Doporučuji!

• je prehladny a presne viem, čo kupujem, aj doplnky su presne na typ
    • horšie ovládanie cez mobil

rýchle, ľahké, prehľadné...

• Možnost domluvy na osobním odběru,rychlá komunikace.Oproti očekávání,mi koloběžku,ač byla koupená jinde smontovali,věci co jsem si koupila na ní rovnou namontovali a jednání po celou dobu s úsměvem,i když jsem dojela mimo smluvený čas.

Určitě doporučuji. Naprosto fér jednání. Takto si představuji komunikaci obchod versus zákazník :-)

• Nabízí kvalitní koloběžky, jedná se o českou firmu, kde mají odborníky na svém místě a v případě problémů Vám mile rádi pomůžou, případně vysvětlí co a jak. V tomto obchodě jsem se rozhodl nakoupit, jelikož zde kamarádi již koloběžky kupovali a já osobně jsem měl možnost si koloběžku vyzkoušet před samotným zakoupením

V tomto obchodě jsem se rozhodl nakoupit na základě vyzkoušení koloběžky "na vlastní kůži" Kamarádi si zde koupili koloběžky dvě, každou v jiných barvách. Já osobně si vybral barevnou variantu, kterou nemá ani jeden z nich. Pracovníci firmy mi velice rádi vysvětlili co a jak a na místě, kde jsem kolobku přebíral mi i seřídili brdy, zkontrolovali, zda mi neuchází nějaký ventýlek, překontrolovali řídítka a vše, co je potřeba proto, abych mohl vyrazit ven

• rychlost dodání a kvalitně zabalené zboží
    • neobdržel jsem zprávu o termínu dodání

Pokud zlepší informaci o objednávce, tak bude perfektní

Kolobežku som videla na pretekoch v Brne a tak som si ju kupila. Som veľmi spokojná a samozrejme na základe reklamy a letáku z pretekov doporucujem tento vyrobok. Zaroveň som si dokupila doplnky a som velmi spokojna.

• originální příslušenství ke koloběžkám Crussis
    • Přestože jsem odebral během měsíce 2 koloběžky Crussis Urban musel jsem z důvodu cenové politiky využít jiný specializovaný e- shop, který mi nabídl významný množstevní a věrnostní bonus. ALE příslušenství nenabízí, takže jsem musel znovu objednávat u dodavatele - výrobce. POSTRÁDÁM k originál příslušenství - spojovací Materiál !!!

V oblasti komlexní dodávky je co zlepšovat:

postrádám v nabídce stojánek na koloběžky, spojovací materiál k originál příslušenství a nabízené položky nejsou aktuálně na skladě, telefonická redukce objednávky.

• Jednoduchý přehled o produktech.
    • Rychlost a výběr přímo z domova.
    • O žádných zatím nevím,jsem spokojen.

Originální doplňky na koloběžky.

Výborné,jednoduché objednání,potvrzení objednávky a doručení bez jakékoliv urgence ze strany zákazníka.

Ano,pro přehlednost a popis jednotlivých produktů,hlavně u koloběžek(vlastníme s přítelkyní dvě)

• Komunikace, rychlost. ochota
    • Žádné

Doporučuji, nebyl absolutně žádný problém. Koloběžka vypadá úplně stejně, jak na obrázku, barva nádherná. Montáž jednoduchá. Brzdy se musí trochu seřídit, ale fungují perfektně.

Koloběžky dorazily velmi rychle, na druhý den po objednání, což je super. Negativně hodnotím to, že nepřišlo absolutně žádné avízo o dni doručení, od obchodu, ani od zásilkové služby. V den doručení také žádný kontakt od přepravce.
    Jinak výrobek super, krásný design. Problém jen s osmicema na zadních kolech, díky kterým brzdové kolíky drhly o ráfek (kupovali jsme 2 kolobky), takže povolit lanko na brzdách, které pak bohužel nejsou tolik ostré. Na rovinkách je ale stejně moc nepoužijete...Kolobky jedou krásně, radost z jízdy!

• Zboží, které jsem hledala.
    • žádné

Jsem velice spokojena.

• Nabízí skvělý produkt.
    • Srovnávali jsme s jinými firmami a vyzkoušeli i v jiných obchodech různé produkty.

Nenašla jsem jiný nám vyhovující produkt.
    V obchodě Crussis jsem nebyla, vyzkoušeli si osobně na výstavě FOR BIKE.
    Profesionalita zaměstnanců, jejich ochota a vstřícnost je příkladná.

Nákup koloběžky byl rychlý a jednoduchý, už proto, že jsem věděla co chci kupovat - kolobku jsem si prohlédla a vyzkoušela na výstavě, i barvu jsem si tam vybrala, takže bez problémů.

• Objednávku jsem musel dokončit na pc,z tabletu,telefonu nešlo zadat psč

mohu jen doporučit páč jsme s firmou CRUISSIS řešili nějaké nedostatky ohledně blatníků , ale vše se kladně vyřešilo a za to jsem moc rád ,takže super a vřele obchod doporučuji