- hodně řečí, skutek utekl
- velký výběr zboží
- dobré ceny
- možnost levnějšího doručení na Zásilkovnu
Obdržel jsem třetí den po objenání vše co jsem objednal. Komunikace mailem do 30 min. Ochota a vstřícnost.
- Vše OK
Ze strany obchodu absolutní nezájem
- Žádná.
- Nekomunikuji, nezvedaji telefony, objednané a zaplacené zboží nepřišlo. Peníze nevrátili. Už nikdy nic od tohoto šopu. Když jsem opakovaně volal že svého čísla, nebrali mi to, zavolal li jsem z cizího, okamžitě to zvedli. Lhali, že je zboží odeslané, ale nebylo.
Už nikdy více!
- Má první zkušenost se shopem, zboží zaplaceno a stále nedorazilo, prodejce nekomunikuje!
- Firma nevyměňuje zboží a nevrací peníze, nekomunikuje ani mailem ani telefonicky, NEDOPORUČUJI !!! Vše ppředávaám k dořešení právní cestou.
- Nekomunikují, nevyměňují zboží a nevrací peníze, přestože to dle jejich obchodních podmínek nabízí !
Nekomunikují, nevyměňují zboží a nevrací peníze, přestože to dle jejich obchodních podmínek nabízí ! NEDOPORUČUJI. Postupuji vše právnímu dořešení.
- Nakupuji u nich pravidelne. Zadny vetsi problem nemam.
Jediný problém je v tom, že když máte odeslat příkaz bankou, tak dostanete informace v několika emailech: nekde je variabilni symbol, jinde je cislo uctu, jinde cena, co mate zaplatit. Takze chvili trva, nez to date na jedno misto.
Objednávku jsem obdržel v pořádku. Jsem spokojený
- Obchod nereaguje na emaily a telefon nikdo nezvedá
- Dlouhá doba dodání
Objednával jsem více věcí na kolo. Jeden díl nedorazil, dva byly jiného typu, takže většina objednávky špatně. Telefon na reklamacích nikdo nezvedá, vše jsem nafotil a přiložil k mailu, na ten též nikdo nereaguje. Doporučuji se obchodu vyhnout velkým obloukem.
Široká nabídka zboží a dobré ceny.
- deklarují zboží, že ho mají skladem, ale poté se ukáže, že ho teprve po objednávce začnou objednávat
- nedoporučuji nákup v tomto eshopu
Zboží, které deklarovali"máme skladem", jsem si objednal dne 2.12, zpráva 3.12 na objednávce se pracuje, 10.12 expedujeme zboží do zásilkovny. Dnes 13.12 zboží pořád nemám, info taky žádné, asi se zbožím jde někdo pěšky z Pardubic na Moravu. Děs a hrůza. NEDOPORUČUJI !!!!
Zboží je na webu, ale kamenný shop je úplně zrušen. Na webu je adresa, ale na adrese je prázdno, vyklizené regály, tma... telefon nezvedají.
Dejte si pozor! Hlavně nic neplatit předem! -
- Rychlé a spolehlivé
Neodpovedeli na maili ohledně výměny zboží
delší čekaní na dodání.
- Obchod nekomunikuje, neodepisuje na žádný email, nezvedá telefon
- V místě uvedeného na webu, kde má být výdejní místo, již obchod není
- Zboží nedorazilo
Zboží jsem si objednal s možností platby na místě při osobním odběru. Po dokončení objednávky mi přišel email, s informacemi, kam mám poslat peníze za zboží. Snažil jsme se kontaktovat obchod a upozornit je, že jsem volil typ platby při osobním odběru. Bez odezvy. Zboží měli skladem, zkusil jsem tedy navštívit obchod dle adresy uvedené na webu, obchod se zde nenacházel. Telefon uvedený na webu mi nikdo nezvedl. Měsíc po provedení objednávky stále žádná odezva. Jsem rád že jsem zboží neplatil předem - tímto je pro mě zakázka zrušena.
- Po týdnu jsem objednávku zrušil. Neodpovídají na emaily, nezvedají telefon. Zboží prý měli skladem k dodání na dobírku do 3 dnů, ale v podstatě přišla jen automatická emailová odpověď na přijetí objednávky. Libor
Nikdy více!!!
Zatím určitě moje nejhorší zkušenost s e-shopem. 30. října jsem objednal a zaplatil zboží, které mělo být skladem. O týden později jsem ho urgoval emailem. Obchod nereagoval. Zavolal jsem majiteli, který se velmi vlažně omluvil a sdělil mi, že zboží odešle ten samý den. Zboží dosud nedorazilo. Na žádost o stornování objednávky a vrácení peněz žádná reakce. Na e-maily nikdo neodpovídá, telefon nebere. Obchod rozhodně nedoporučuji. Hlavně neplaťte předem.