Přihlásit se a přidat recenzi

• vse v naprostem poradku

• Osobni odber

• cena
    • rychlost doručení
    • kvalita balení
    • inzerované zboží skladem

Spolehlivost, rychlost dodani

Zboží jsem vrátil na výměnu velikosti a doteď mi nepřišlo.Do obchodu se nejde dovolat .

• O všem mě dobře informovali

• Rychlé vyřízení objednávky, velice dobře zabaleno proti poškození.

• Nízké ceny
    • Rychlé dodání
    • Komunikace obchodu
    • Nic

• Cena a doprava zdarma
    • Nulová komunikace!

Tak tento obchod už nikdy! Po objednání zboží jen automatická odpověď a dal už nic. Ten člověk nebere telefon a když jsem se konečně po dvou dnech dovolal aby mi alespoň řekl sledovací číslo tak mi ho poslal až když už jsem měl zásilku doma. Na mail se neobtěžuje odpovědět. Zbozi jsem vracel. Podle instrukcí jsem poslal mail. Žádná odpověď. Poslal jsem balík zpět a od té doby ticho po pěšině . Nepotvrdi převzetí balíku, na maily nereaguje, pomohla až stížnost na Heuréce . Ještě že jsem to přes Heuréku kupoval . Peníze mám konečně zpět a to byl poslední kontakt s tímto obchodem!

• Nízké ceny
    • Špatně zkompletovaná objednávka
    • Zdlouhavá komunikace

Objednávka byla odeslána až po mém dotazu čtvrtý den po zaplacení, byť bylo vše objednané skladem. Po vyzvednutí jsem zjistil, že u jedné položky bylo odesláno levnější podobné zboží - může se stát. Poslal jsem tedy mail s fotkou a žádostí o reakci. 3 dny nikdo neodpověděl, tak jsem do prodejny zavolal a že jsem jim posílal mail ať se na něj kouknou. A protože další den zase nikdo nereagoval, tak jsem poslal další mail, a až poté mi poslali správné zboží. Nakonec jsem tedy po dvou týdnech dostal vše, co jsem si objednal, ale stálo mě to několik mailů a telefonátů. Příště radši jinde.

Cena, kvalita, spolehlivost.

Dobré ceny, široký sortiment

Obchod téměř nekomunikuje se zákazníky. Ačkoliv má též kamennou prodejnu, na uvedený kontaktní mobil se nedovoláte, nikdo hovor nepřijme ani nezavolá zpět. Na e-mailovou korespondenci odpovídá majitel jen zřídka... Tuto objednávku obchod vyřídil dobře, ale současně k těmto 2 nosičům jsem již mimo Heuréku objednal 2 brašny. Přišel e-mail, že objednávka "je vyřízena", v balíku však byla brašna pouze jedna s dokladem na předem zaplacené 2. Na první e-mail nikdo nereagoval, až na další, který jsem poslal jako oficiální reklamaci a pohrozil dalšími kroky. Nakonec jsem poškozen nebyl, peníze za druhou brašnu mi byly vráceny, ale řešit to delší dobu, když nikdo z obchodu nereaguje, na to už bych podruhé neměl čas ani náladu. Obchod si jednoznačně neváží svých zákazníků - viz další podobné zkušenosti v některých recenzích. Považuji za chybu Heuréky, že obchod doporučuje jako ověřený. Díky tomu, že jsem se spolehl na toto doporučení a tudíž nehledal další recenze, dostal jsem se do problému. A nebyl jsem sám...

• Cena zboží a výběr

naprostá spokojenost

• Platby pouze v hotovosti

• široký sortiment

I když jsem chtěl na druhý den přidat zboží do objednávky, nebyl problém.
    Objednávka se zdržela o den oproti slíbenému termínu, byla nabídnuta kompenzace. Jinde by se ani nebavili o takovém krátkém zpoždění.
    Rozhodně doporučuji.

• Dodány duše od jiného výrobce, než byla nabídka - produkt se neshoduje s popisem. Bývá zvykem, že je to se zákazníkem projednáno.

velmi rychle vyřízená objednávka, jsem spokojena

Vybavenie objednavky trvalo nakoniec dlhsie, ale obchod sa ospravedlnil a komunikoval kazdy krok, takze to neslo do stratena a nakoniec tovar dorazil bezpecne zabaleny a v poriadku.