Rychle a spolehlive jednani.
Rychle a spolehlive jednani
Dobrý den Sylvo,
moc děkujeme za kladné hodnocení, kterého si moc vážíme a doufáme, že pokud by jste přemýšlela o dalším nákupu doplňků nebo oblečení na kolo tak se na nás obrátíte...
S pozdravem a přáním krásného léta a hodně najetých kilometrů ve zdraví..
Milan Špaček - KolaŠpaček -
- přehledné www
- rychlé dodání
- dáreček
- zboží jak na obrazku
- kvalitní materiál
- žádnou jsem nenašla
Vše super. Naprostá spokojenost. Děkuji :-)
Dobrý den Sheenko,
moc děkujeme za kladné hodnocení a zároveň doufáme, že se k nám v budoucnu při nakupování vrátíte...
S pozdravem a přáním krásného léta...
Milan Špaček - KolaŠpaček -
Po objednání zboží jsem toto ihned zaplatil,ale asi tři/čtyři dny po platbě mi přišla zpráva,že zboží není a tak si mohu vybrat něco jiného nebo mi pošlou peníze zpět.Tyto jsem skutečně asi po 14 dnech obdržel na konto...
Dobrý den pane Ladislave,
Vaše objednávka byla provedena v sobotu 4.7.202 ve 22:35, kdy náš eshop sice přijímá objednávky, ale v provozu nejsme, jelikož je to víkend a navíc noc. Vaši objednávku jsem začala vyřizovat v pondělí 6.7.2020, na dovolené, když jsem zjistila, že Vámi vybrané zboží není skladem. Peníze z našeho účtu odcházely 10.7.2020, když jsem z dovolené dorazila. Pokud dorazily později, je to chyba na straně banky.
I přes to se omlouváme za zpoždění. I v našem podniku jsou dovolené.
Pěkný den, Špačková - KolaŠpaček. -
Vybíral jsem jen to, co bylo v dostatečném počtu skladem, zároveň s objednávkou dorazil další email, s upozorněním, že díky Covidu se objednávka zpozdí. A opravdu, zboží dorazilo za více jak týden. Proto nemohu obchod s klidným svědomím doporučit.
Reakce obchodu Kola Špaček
jak všichni víme COVID-19 měl bohužel následky zcela ve všech odvětvích a oborech. Bohužel i v našem případě se stalo, že se objednávky opozdily. Nedokázali jsme ovlivnit vzniklou situaci, ale právě proto jsme zákazníkům do emailů psali informaci o zpoždění zásilek, aby s tímto počítali.
Tímto se omlouváme, ale s touto situací opravdu nikdo nepočítal.
Pěkný den Špačková - KolaŠpaček -
- dlouho jsem hledala správný dres, tento mě nadchl.
Rychlé a vstřícné jednání.Určitě se do obchodu ještě vrátím.Zboží jak na fotce,sedí perfektně.
Super musím doporučit pracují i o víkendu
- Hodně zboží
- Příjemné vystupování obchodu
- O žádné nevim
Rychle řešení objednávek, dobrá kvalita zboží, příjemné vystupovani obchodu, jenom doporučuji.
- Velmi dobrá komunikace, ochota, rychlé vyřízení objednávky, pestrý sortiment.
- rychlost dodání
- Cena, rychlost
Ok.
Přístup k zákaznikovi ochota pomoci s objednáním zboží
Nakupovala jsem zde poprvé. Ceny příjemné,komunikace obchodu dobrá, zboží dodáno rychle. Jsem spokojená a doporučuji.
- Dobre ceny
- Rychle dodani
- Kameny obchod
- Dobre ceny
Skvělá komun komunikace. Měli jsme malý zádrhel, ale vše bylo ihned vyřešeno se skvělým přístupem. Děkuji
Vše O.K.,ale dlouhá doba mezi objednáním a dopravením na zásilkovnu
Rychlost a vstřícnost, šíře sortimentu.