- Vše v poradku
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
velmi děkujeme za tuto recenzi. Jsem nesmírně ráda, že máte s námi pozitivní zkušenost a že jsme vám dokázali v každém směru vyhovět. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- vše OK
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
velice nás těší, že jste byl/a spokojen/a s nákupem v našem e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás motivací. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Kvalitni naradi, priznive ceny a super slevy
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
děkujeme za pozitivní hodnocení. Rádi vidíme spokojenost našich zákazníků. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- široký výběr
rychlost, kvalita
Obchod je v pořádku,
Kvalitní zboží
DoporučujiReakce obchodu Knipex-eshop.cz
děkujeme za kladné hodnocení a komentář. Díky velkému množství položek na skladě odesíláme ihned po objednání. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Kvalitní nářadí, rychlé dodání
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
Rychlost dodání, druhý den jsem měl již doma.
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Budeme rádi, pokud se i v budoucnu obrátíte opět na nás. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Super rychlé dodání a vše v pořádku
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
Super kvalitni zbozi, chlapi maji z darku radost
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
Výborně zabaleno. Knipex je kvalita. Jako elektrikař oceňuji a rád připlatím za kvalitní nářadí.
- kvalitní 5*
- snadný
- rychlé doručení
Dobri den! Obchod se mi líbí. dodání je rychlé,nástroj je vysoce kvalitní,velmi pohodlné v práci)) Knipex Dikuji vam ))
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
- Velmi dobrá cena a rychlost dodání.
Doporučuji obchod k dalším nákupům.
- všechno je v pohodě
- dobrá kvalita
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
Vše probėhlo v pořádku. Doporučuji :)
Kvalitni zbozi, vyborna komunikace
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Spokojený zákazník je naším cílem a jsem velmi ráda, že jste jedním z nich. Přeji vám mnoho dalších spokojených nákupů. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
spokojen
- Široký sortiment
- rychlé dodáni
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
jinou znacku nema ani cenu kupovat
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
proste jine naradi nema cenu ani kupovat
Reakce obchodu Knipex-eshop.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se zákazníkům vycházet maximálně vstříc. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka