- Nedodání zboží
- Nekomunikují po platbě
Zboží v hodnotě 1.171,00 Kč jsem zaplatila 6.11.2021, dodnes mi nic nedorazilo. Pan Tůma po telefonu slíbil vracení peněz, to ale také neproběhlo.
Obchod nedoporučuji. Knihy jsem si objednala jinde. -
- Siroky vyber, ale v nakupnim kosiku pak zjistite, ze nektere knihy nemaji presto, ze jsou "skladem".
- Prehkednost e-shopu
- Nekomunikuji po platbe predem
- Knihy nejsou skladem
Pred tydnem jsem objednala knihy, platila predem pres 1000 Kc. Dodnes nemam odpoved, telefon nikdo nezveda. Zadna odpoved na mail!
Objednala jsem si knihy,o které jsem se musela dožadovat než mě informovali,že není dostupný 1 kus. Dala jsem jim termín do kdy ji potřebuji a opět žádná reakce.Knihy jsem objednala jinde a teď čekám už dlouhou dobu o vrácení peněz.
- Zboží jsem objednala jako dárek k narozeninám víc jak týden předem, zboží nedorazilo a ani po dotazu na termín dodání jsem nedostala odpověď. Jsem ráda, že jsem neplatila předem. Nedoporučuji tento obchod, jinde je dodáno ihned
Velmi spolehlivý e-shop s bohatou nabídkou, doručení obratem.
- Rychlost kvalita
- zásilka doručena hned následující den po objednávce
velmi rychlé dodání
- Výborná komunikace. Nadstandardně rychlé dodání i před Vánoci.
- Žádná
- Dobrá komunikace s obchodem.
Laskavý a vstřícný přístup
Vše ok.
- Rychlé dodání.
- Rychlé doručení i v předvánočním čase
přehledný výběr, okamžitá reakce a rychlé vyřízení
Vždy je objednávka velmi rychle vyřízená. Jsem s tímto obchodem velmi spokojená a ráda se vracím.
- Rychlé, příjemné jednání
- Platba kartou
Není
Přehledný e-shop, jednoduché vyhledávání, bohatá nabídka, komfortní a rychlé dodání.
Velky vyber knih, rychle dodani!