Nákup proběhl v pořádku. Kniha byla v krátkém čase připraena k vyzvednutí.
Rychlost dodání
Rychlost, spolehlivost.
- Spousta knížek
Rozhodně výborná komunikace a vstřícnost. Bohužel jsem si nemohl kvůli nemoci vyzvednout objednávku ale obchod projevil velké pochopení a ochotu. Moje další objednávky budou rozhodně u nich.
- rychlé vydání zboží, objednávka byla připravena do druhého dne
- Pobočka v Karlíně má pozdní polední pauzu
- široká nabídka knih
- rychlá příprava na prodejnu
- příznivé ceny
- skvělá komunikace
s novým školním rokem jsme zakupovali učebnice. připraveny k vyzvednutí na prodejně byly ještě dříve než bylo odhadováno na webu v rámci objednávky. (než mě překvapilo, že v případě zaslání na adresu by zboží bylo připraveno až téměř za týden, toto bylo uvedeno v průběhu objednávky, realitu jsem nezkoušela)
Zmatek při výdeji objednávky, nepřehledně srovnané zboží k výdeji prodloužilo dobu čekání. Navíc se ukázalo, že moji objednávku vydali někomu jinému o několik dní dříve a tvrdili mi, že už jinou učebnici už nemají a musím si objednat znovu. Naštěstí jsem se nedala odbýt a nakonec mi našli jinou, kterou patrně zaměnili za tu moji. Nepříjemný zážitek.
Vstřícnost a ochota. Doporučuji.
- rychlé, různé akce,spolehlivé
Dobrovský je jednička ...... s pozdravem Zdenička
Objednávku jsem zaplatila předem a pak opravdu strašně dlouho trvalo, než přišla zásilka.
- Rychle doručeno
- Upozornění na akce,rychlost poslání.
Vše v nejlepším pořádku, ochota zaměstnanců a rychlé vyřízení objednávky.
- e-kniha ihned dodána po zaaplacení
rychlé dodání
spolehlivý