• Trvalo to dlouho

Objednávku jsem zaplatila předem a pak opravdu strašně dlouho trvalo, než přišla zásilka.

• Dorazilo poškozené zboží
    • Firma se k tomu postavila špatně

• Příliš dlouhá dorucovaci doba, i když jsem uhradila okamžitě přes Apple Pay.
  • žádáte dopředu hodnocení, aniž ba kniha byla dodána

kniha k vyzvednutí pouze na prodejně, udělala jsem si rezervaci a kniha již nebyla k vyzvednutí, žádné info nepřišlo

Knihy Dobrovský prostě asi není obchod pro mne... Knížkám, které se tváří, že jsou skladem trvá doručení více jak týden a na místo seriózního vysvětlení, či omluvy jen pár infantilních emailů o "Kapitánu šneku" a "zknihaříme to brzy" a když už jsem obdržel email o vyřízené objednávce, tak ještě víc jak den trvalo, než se balíček vůbec dostal do rukou zásilkovny... Myslím, že v dnešní době je prostě týden moc... Zvláště, když konkurence to umí vpodstatě do druhého dne... Co bude před vánoci? To aby si člověk objednal pro jistotu už v říjnu...

• E hnihy zaplacené o víkendu bylo možné stáhnout až v pracovní den

slibují dodání ze skladu, ale doobjednává, takže slíbený termín se po zaplacení rázem změní

• Po týdnu od zaplacení kniha ještě nedorazila.

Nedělám to ráda, ale toto je moje aktuální zkušenost, po týdnu od zaplacení kniha ještě nedorazila. Jinak vím co kupuji a kniha bude skvělá, známe tento komiks ze čtyřlístku.

jsou otravní jak svítiplyn

• Komunikace u další objednávky 0.
    • Nemožnost prodloužení lhůty pro vyzvednutí.
    • arogance a seznam výmluv proč něco nefunguje jak by mělo.
    • Po žádosti o opětovné doručení trvalo 48 hodin dopravci doručit objednávku zpět do skladu a ani po tydnu mi nepřišlo nové číslo objednávkypod kterým je nově vedena,a které je nutné mít pro reklamací.

• Z technických důvodů nebylo možné objednávku dokončit
    • Slevový kupón, který jsem použil, se i přes zrušení objednávky zneplatnil a už není možné jej použít.

Kdybych neměl slevový kupón do tohoto obchodu, tak bych zde nenakupoval.
    Platební brána, kterou obchod využívá, nemohla třikrát po sobě zpracovat platbu. Nakoupil jsem v ten samý čas u konkurence bez jakýchkoliv problémů.

Zboží bohužel nedorazilo.

Zcela amatérsky zvládnutá objednávka, danou mapu WK 212 se mi snažili prodat bez mapové části, se slovy, že EAN sedí :-), přitom se jednalo pouze o textový doplněk, mapu jsem pak v pořádku koupil v Luxoru. Komunikace jak v garážové firmě.

Týden objednaná a zaplacena kniha ještě nedorazila !!!

Místo informace o dodání obtěžující rádoby vtipné maily o kapitánu Šnekovi
    Ochotné řešení až po kontaktu s pracovnicí eshopu Dobrovský

Dle obchodu bylo zboží skladem u dodavatele, po objednání a uhrazení objednávky byla objednávka stornovaná z důvodu, že zboží není skladem.
    Platba byla vrácena.

• Objednávka vytvořena 7.8 a k vyzvednutí na prodejně, až 21.8. A to mne paní prodavačka ujistila, že objednavky jsou připraveny vždy druhý den, maximálně další. 14 dni trvá připravit dvě knížky na prodejně, a to je už po druhé. TRAGÉDIE

• S obchodem jsem celkově spokojena,jen nechápu žádost o recenzi zboží,které nebylo zasláno?doručeno...

Reakce obchodu Knihy Dobrovský

děkujeme za reakci. Email s hodnocením je zasílán automaticky po 14 dnech od vytvoření objendávky. Email je odeslán vždy, i když objednávka nebyla odeslána, aby se mohli vyjádřit všichni zákazníci i ti, kdy nebyla objednávka doručena včas.
    Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.
    Za Knihy Dobrovský, Markéta.