- Trvalo to dlouho
Objednávku jsem zaplatila předem a pak opravdu strašně dlouho trvalo, než přišla zásilka.
- Dorazilo poškozené zboží
- Firma se k tomu postavila špatně
- Příliš dlouhá dorucovaci doba, i když jsem uhradila okamžitě přes Apple Pay.
žádáte dopředu hodnocení, aniž ba kniha byla dodána
kniha k vyzvednutí pouze na prodejně, udělala jsem si rezervaci a kniha již nebyla k vyzvednutí, žádné info nepřišlo
Knihy Dobrovský prostě asi není obchod pro mne... Knížkám, které se tváří, že jsou skladem trvá doručení více jak týden a na místo seriózního vysvětlení, či omluvy jen pár infantilních emailů o "Kapitánu šneku" a "zknihaříme to brzy" a když už jsem obdržel email o vyřízené objednávce, tak ještě víc jak den trvalo, než se balíček vůbec dostal do rukou zásilkovny... Myslím, že v dnešní době je prostě týden moc... Zvláště, když konkurence to umí vpodstatě do druhého dne... Co bude před vánoci? To aby si člověk objednal pro jistotu už v říjnu...
- E hnihy zaplacené o víkendu bylo možné stáhnout až v pracovní den
slibují dodání ze skladu, ale doobjednává, takže slíbený termín se po zaplacení rázem změní
- Po týdnu od zaplacení kniha ještě nedorazila.
Nedělám to ráda, ale toto je moje aktuální zkušenost, po týdnu od zaplacení kniha ještě nedorazila. Jinak vím co kupuji a kniha bude skvělá, známe tento komiks ze čtyřlístku.
jsou otravní jak svítiplyn
- Komunikace u další objednávky 0.
- Nemožnost prodloužení lhůty pro vyzvednutí.
- arogance a seznam výmluv proč něco nefunguje jak by mělo.
- Po žádosti o opětovné doručení trvalo 48 hodin dopravci doručit objednávku zpět do skladu a ani po tydnu mi nepřišlo nové číslo objednávkypod kterým je nově vedena,a které je nutné mít pro reklamací.
- Z technických důvodů nebylo možné objednávku dokončit
- Slevový kupón, který jsem použil, se i přes zrušení objednávky zneplatnil a už není možné jej použít.
Kdybych neměl slevový kupón do tohoto obchodu, tak bych zde nenakupoval.
Platební brána, kterou obchod využívá, nemohla třikrát po sobě zpracovat platbu. Nakoupil jsem v ten samý čas u konkurence bez jakýchkoliv problémů. -
Zboží bohužel nedorazilo.
Zcela amatérsky zvládnutá objednávka, danou mapu WK 212 se mi snažili prodat bez mapové části, se slovy, že EAN sedí :-), přitom se jednalo pouze o textový doplněk, mapu jsem pak v pořádku koupil v Luxoru. Komunikace jak v garážové firmě.
Týden objednaná a zaplacena kniha ještě nedorazila !!!
Místo informace o dodání obtěžující rádoby vtipné maily o kapitánu Šnekovi
Ochotné řešení až po kontaktu s pracovnicí eshopu Dobrovský -
Dle obchodu bylo zboží skladem u dodavatele, po objednání a uhrazení objednávky byla objednávka stornovaná z důvodu, že zboží není skladem.
Platba byla vrácena. -
- Objednávka vytvořena 7.8 a k vyzvednutí na prodejně, až 21.8. A to mne paní prodavačka ujistila, že objednavky jsou připraveny vždy druhý den, maximálně další. 14 dni trvá připravit dvě knížky na prodejně, a to je už po druhé. TRAGÉDIE
- S obchodem jsem celkově spokojena,jen nechápu žádost o recenzi zboží,které nebylo zasláno?doručeno...
Reakce obchodu Knihy Dobrovský
děkujeme za reakci. Email s hodnocením je zasílán automaticky po 14 dnech od vytvoření objendávky. Email je odeslán vždy, i když objednávka nebyla odeslána, aby se mohli vyjádřit všichni zákazníci i ti, kdy nebyla objednávka doručena včas.
Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.
Za Knihy Dobrovský, Markéta.