Po objednávce mi paní z obchodu volala, že kniha (poslední kus) má trochu otlačený hřbet, takže mi proto ke knize přidává bonus. Velmi mě taková slušnost potěšila. Otlačení bylo přitom minimální. Děkuju!

Dobrý den pane Zdeňku,
    moc Vám děkujeme a jsme velice rádi,že jste spokojený. Snažíme se našim zákazníkum dodat zboží ve 100% stavu,bohužel ne vždy se zadaří,tak posíláme aspoň malý bonus.
    Děkujeme a s pozdravem Knihkupectví Comenius Znojmo

• Dobrá komunikace.

moc děkujeme
    S pozdravem Knihkupectví Comenius Znojmo

• Dobrá cena a rychlost dodání

Dobrý den paní Vlasto,
    děkujeme Vám za pozitivní hodnocení.Jsme rádi,že jste byla spokojená.
    S pozdravem Knihkupectví Comenius Znojmo

rychlost, bezúrpblémové

děkujeme za pozitivní recenzi

Kolektiv Knihkupectví Comenius Znojmo

Protože to nejdřív vypadalo, že moji objednávku nebudou moci splnit, volali mi z obchodu, aby mi řekli, jaký zvolili další postup a ujistili se, že s ním souhlasím. Zároveň mě informovali o tom, že vyřízení objednávky možná bude delší, než inzerují na webu. Po několika dnech volali znovu, aby mi řekli, že mi můžou nabídnout něco, o čem jsme spolu telefonicky mluvili. Takže za mě obrovská spokojenost - okamžitá informace o tom, co se děje, co se bude dít, až takovou péči o zákazníka jsem moc nezažila. Díky!

Dobrý den paní Radko,
    děkujeme Vám za krásnou recenzi. Jsme velice rádi,že jste byla spokojena. Snažíme se, aby naše péče o zákazníka byla na co nejvyšší urovni.
    Vážíme si Vaší spokojenosti a pozitivního hodnocení.

S příním hezkého dne
    Kolektiv Knihkupectví Comenius Znojmo