Velice dobrá komunikace ze strany obchodu.
O:K
Jako plus je, že zboží je k vůbec k dostání.
Jako minus je, že je delší doba doručení. -
Dobrý nakup.
Rychlá příprava k vyzvednutí
dobrá přístupnost
ochotný personál -
- rychlý, spolehlivý !!
- Obchodník před odesláním objednávky volal a ujišťoval se o barvě produktu.
Objednala jsem zboží italské značky Gardenia a přišlo podobné zboží jiného výrobce.
Reakce obchodu KMK servis.cz
Děkujeme za zpětnou vazbu,
za vzniklou nepříjemnost se omlouváme. Objednali jsme pro Vás originální korbu od Gardenia a dodavatel nám přivezl tuto, kterou máte. Jedná se o totožnou kvalitu i rozměry s výrobou v Rakousku (žádná Čína). Pokud Vám zboží i tak nevyhovuje tak můžete zboží vrátit.
Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat: info@kmkservis.cz nebo na 777 779 921.
S pozdravem,
Stanislav Kubiczek -
- Široký výběr, rychle dodání ...
- rychlost dodání
- super výrobek
- rychlost
- profesionalní přístup
- dokáží poradit
Dokáží poradit a pomoci s výběrem. Zboží bylo skladem u dodavatele.Mile mě překvapila rychlost dodání. Naprostá spokojenost
rychlost reakce, osobní přístup a rychlost doručení
Na internetu jsem posoudil ceny nabízeného produktu od různých prodejců a vybral si ten nejvhodnější, objednal a byl mi dodán.
Krásně a precizně bylo zboží zabaleno. Objednával jsem betonová dvířka a naprostá spokojenost...
- dobré ceny a vše na skladě
- nevím o ničem
Strašně rychle vyřízení objednávky a její odeslání. Dobré ceny. Krásná komunikace s zákazníkem. Spokojený na 100%
- seriózní
- celková spokojenost
- ochota
- komunikace
obchod doporučuji
Velmi výhodné ceny, osobní odběr.
Reakce obchodu KMK servis.cz
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu!
Jsme rádi, že jste si všimli našich výhodných cen a ocenili jste možnost osobního odběru. Jsme neustále usilovní o to, abychom našim zákazníkům poskytovali nejlepší možnou službu a nákupní zážitek. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši další návštěvu na kmkservis.cz!