- skvela komunikace
nic
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za Vaši recenzi.
Pepa -
Slo o muj prvni nakup. Komunikace s prodejcem byla skvela a dodani vyrobku rychle. Priste zde nakoupim znova!!!
Reakce obchodu Klukovna
jsme rádi, že jste byl spokojený, děkujeme Vám za Vaši recenzi a těšíme se na Váš příští nákup.
Rychlá dodávka.
Reakce obchodu Klukovna
jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodávky zboží.
- solidní ceny
- přehlednéstránky
- _
přehledné stránky
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za recenzi a těší nás, že se Vám naše stránky líbí.
Děkuji, vše bylo OK.
Reakce obchodu Klukovna
jsme rádi, že jste spokojená.
- Nevím co bych vytkla
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Pepa -
- Objednávka mi byla doručena do 24h od objednání - něco takového jsem ještě nezažila. A to bylo před Vánocemi.
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Vždy se snažíme zboží předat dopravci co nejrychleji, jak jen to jde. A to jakýkoliv den v roce.
Pepa -
- Krásné zboží skladem a s rychlým doručením.
Reakce obchodu Klukovna
jsme rádi, že se Vám naše zboží líbí. Děkujeme.
- Nadstandardní komunikace
- Obchod, který se snaží dbát o každý detail ve vztahu k zákazníkovi
- Originální produkty
- Česká výroba
- Nabídka vyzvednutí v síti Uloženka
- Nenašla jsem žádnou nevýhodu, z obchodu jsem nadšená
Po delší době obchod, který se snaží vytvářet a prosazovat hodnoty. Nejenže se specializuje na originální české zboží, ale zároveň s ním dodává také krátký manuál pro gentlemany, za který u mě má mnoho plusových bodů. Stejně tak oceňuji komunikaci s obchodem, kdy jsem byla průběžně informována o stavu objednávky nevtíravou cestou. Ekologické doručení efaktury namísto tisku je milé. Rozhodně se nejedná o můj poslední nákup zde. Trikolórové vlastenecké ponožky, které jsem si vysnila a pak je v tomto obchodě objevila v krásném zpracování, jsou prostě úžasné! :D
Reakce obchodu Klukovna
moc Vám děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Věci, které zmiňujete, jsou pro nás naprosto zásadní a budou i nadále. Těšíme se na Váš příští nákup.
- Rozšířil bych sortiment
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Na dalším rozšíření sortimentu pracujeme a již brzy se můžete těšit na nové zboží.
Maximalni spokojenost
Reakce obchodu Klukovna
jsme rádi, že jste byl maximálně spokojen. Zákazník pro nás je a bude vždy na prvním místě.
Pepa -
Rychlá dodávka, velmi dobrá kvalita zboží, perfektní servis. Doporučuji.
Dobrý den Vláďo,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu.
Kvalitní výrobky, rychle dodání. Doporučujeme
děkujeme Vám za Vaše hodnocení. -
- Velmi vstřícní kluci, skvělý pristup.
Zachránili mne s dárkem k narozeninám, který by bez jejich pomoci nedorazil včas kvuli svátkům/víkendu. Díky!
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za hodnocení a jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoci.
Pepa -
Komunikace na jedničku, velmi rychlá doprava. Přišly mi jiné ponožky, než jsem objednala, ovšem po skvělé (vstřícná a velmi rychlá) komunikaci s prodejcem mi byly obratem doručeny správné ponožky a ty špatné mi nechali jako dárek. Opravdu skvělé a moc děkuji. Btw, ponožky jsem kupovala jako dárek k svatbě a měly obrovský úspěch. Jsou kvalitní, příjemné. Doporučuji
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za hodnocení a jsme rádi, že měly ponožky úspěch.
Pepa -
Zkusenosti s obchodem dobre. Ale objednavala jsem ponozky pro muze a velikost vubec neodpovida, jsou hodne male
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme Vám za hodnocení. Měla jste objednanou velikost ponožek 41 - 46 a ty Vám byly také zaslány. Doposud jsme od nikoho neobdrželi zpětnou vazbu ve smyslu, že by neodpovídala velikost. Pokud se však stalo, že ve výrobě došlo omylem k záměně menší velikosti za větší, stačí nás v takovém případě informovat, aby došlo k nápravě. Je to však vysoce nepravděpodobné. Plánujeme vyrábět i větší ponožky ve velikosti 47 - 50.
Pepa -
- rychlé dodání, velký výběr, kvalita
- luxusní balení, osobní přístup
Dobrý večer,
děkujeme Vám za recenzi. Budeme nadále pokračovat ve stejném duchu jako doposud.
- příjemná komunikace
- rychlé odeslání objednávky
- velmi kvalitní zboží
žádná mě nenepadá
Dobrý večer,
děkujeme Vám za hodnocení.
Pepa -
Dobrý výber tovaru aj prehľadnosť stránok.
Reakce obchodu Klukovna
to nás moc těší a děkujeme za Vaše hodnocení.
Martin -
- Rychlost zaslani od objednavky
- Super komunikace
- Pekne ponozky
Reakce obchodu Klukovna
děkujeme za Vaše slova chvály.
Martin