- Šílené ceny
NEDOPORUČUJI!!! Ceny jsou šílené, dvojnásobné! Takový ten způsob levně koupit a draze prodat!
Stejné kliky jsme si koupili v Itálii ***editováno*** za půlku. Dodání bylo dva týdny a poštovné jen pár stovek. *** editováno*** -
- Vůbec nic
- Už vzhled stránek mě mel varovat
- Absolutne nulová komunikace
- Zboží mi vůbec nedodali
- Musela jsem nakoupit jinde
Po měsíci nedodaného zboží a žádné komunikace, jsem musela nakoupit v jiném obchodě
Nedoporučuji!!! -
- rychlost.pohodli.solidnost
- nevim momentalne o žádných
solidni a spolehlivý obchod
- přehlednost obchodu, dobrá cena
- nenašel jsem
- přijatelná cena
- doprava zdarma
- - - -
Výborná (telefonická) komunikace a vstřícnost.
- Rychlé jednání a na dopravu se nepřiplácí.
Malý, ale šikovný :-).
Naprostá spokojenost !!!
- výhodné ceny. komunikativnost a vstřícnost. možnost platby při dodání dopravci. doprava zdarma při objednávce nad 2000 Kč.
- Nezobrazuje se mi historie objednávek. ale zda to je všeobecný problém obchodu nebo jen chyba mého prohlížeče?
- trochu fádní grafika a přehled webu.Nic závážného
výhodné ceny. dostatečný počet odběrných míst pro osobní odběr a platbu při převzetí.
Výborná komunikace a rychlost vyřízení objednávky a opravdu krátké dodací lhůty.
Mohu jen doporučit všem kteří hledají cenově výhodný nákup a rychlé doručení.
Proti: nic -
- Žádné
Doporučuji
- nadstandardní komunikace s maijtelem obchodu, ochotně poradil s výběrem zboží.
- kliky jsou robustní a designově podařené
- dodací lhůta (v mém konkrétním případě 6.6. - 17.7.2014) je delší než deklarovaná, ovšem průtahy vyvstaly na straně IT dodavatele, tudíž toto nelze přičítat zcela k tíži obchodu.
Obchod mohu doporučit pro seriózní jednání.
Jelikož vlastním dům z konce 18století a nechali jsme si dělat nové vstupní dveře, potřebovali jsme i nějakou vhodnou kliku. Našli jsme Váš obchod na netu,cena nám přišla také přijatelná. Po doručení jsme spokojení. Je krásná. Uvidíme jak nám bude sloužit. Moc děkujeme. Je to první zkušenost a dobrá. Doporučuji. Komunikace super.
Katastrofa
Reakce obchodu Kliky a doplňky
při odeslání Vaší objednávky jsme omylem zadali platbu dobírkou, přestože jste měl platbu předem. Po upozornění jsme to hned řešili s dopravcem, aby stornoval dobírečné, ale bohužel se tím prodloužila dodací doba o jeden pracovní den. Nemyslím si, že to byla taková katastrofa. Přeji pěkný den. -
- Výborná komunikace a ochota prodávajícího. Rychlost dodání, doporučuji!!!
Tento obchod doporučuji! Oproti konkurenci mají výborné ceny a rychlost dodání.
- Zboží nebylo dodáno.
Reakce obchodu Kliky a doplňky
Dobrý den, na našich stránkách uvádíme reálný termín dodání, oproti konkurenci. U Vaší objednávky kované kliky je uvedeno 3-4 týdny. Kované kování firma vyrábí na zakázku. Potvrzení objednávky odesíláme emailem. V případě, že se blíží termín dodání nebo se termín dodání zpozdí, kontaktujeme zákazníky telefonicky. Po telefonickém hovoru s Vámi chápu, že jste nemohl náš eshop hodnotit jinak, když Vám byl zaslán dotazník spokojenosti po 10ti dnech a objednané zboží ještě nemáte dodáno. Věříme, že se Vám objednané zboží bude líbit, přejeme pěkný den.
Vše proběhlo dle mého očekávání.Super doprava.
- -výrazně nižší cena oproti konkurenci