Rychlé vyřízení objednávky, vstřícnost personálu, rychlá doprava.
Rychlost, pečlivost, výborná komunikace, dobrá cena. Vše v naprostém pořádku. - Děkuji.
- Bylo to neuvěřitelně rychle,
Velmi spokojena
- Profesionálne a promptné jednanie
- Skvelý prístup k zákazníkovi
- Dodatočné poskytnutie zľavy
Celková spokojnosť s prístupom a vybavením zákazky zo strany predávajúceho. Hodinky došli v poriadku, už sa im len vytešujem. Jediné mínus (nie však na strane samotného obchodu) by som uviedol trochu neskoršie doručenie (trvalo to pár dní), ale je to pochopiteľné nakoľko tovar prechádzal colným procesom. Obchod jednoznačne odporúčam na základe mojej skúsenosti.
- Skvělá komunikace
- Ochota poradit
Na můj dotaz mi bylo obratem odpovězeno moc milou paní, určitě doporučuji. Hodinky byly skvěle zabalené, aby se cestou neponičily. Opravdu moc děkuji a určitě zase někdy u vás nakoupím
Ukázkový přístup k zákazníkovi, skvělá komunikace obchodu. Zboží dorazilo téměř obratem od odeslání objednávky. V balíčku bylo rukou psané poděkování za nákup od majitele obchodu. Milé, děkuji :) Ráda se v případě potřeby vrátím :)
- rychlé dodání, všechno bez problémů
- komunikace mailem
- dobré ceny
objednávka dorazila velmi rychle, všechno krásně zabaleno v krabičkách, do tří dnů přes PPL , musím ocenit i komunikaci obchodu mailem na výbornou. Hodinky jsou krásné, nastavené na aktuální čas. Jsem naprosto spokojená.
- lze se domluvit
Super prodejce a servis, asi nejlepší v ČR.
Zkrátka profíci každým coulem.Jak servis,tak obchod.
Rozhodně doporučuji -
rychlé dodání,perfektní informace
Velice ochotní a příjemný
- kvalitní zboží, spolehlivost ověřená opakovaným nákupem
- ochotný personál
Ozvali se mi, že hodinky nemají, přestože byly v obchodě označeny jako "skladem". Jednání obchodu bylo slušné, ale připravili mě o čas, zbytečně strávený vybíráním.
Vstřícná emailová i telefonická komunikace. Velice vkusná na přání zhotovená rytina na zakoupeném produktu. Příznivá cena a rychlé doručení. Obchod Onyx Jihlava vřele doporučuji!
- spolehlivost ověřená opakovaným nákupem, ochotný personál, výborná komunikace, kvalitní zboží za dobrou cenu
- Spolehlivost, výborná komunikace, kvalitní zboží (doplňovala jsem objednávku, paní ochotně nabídla zboží, které měli v prodejně/skladem bez čekání - poslala foto a obratem i zásilku.
Rychlé odeslání, vstřícné jednání.Příznivé ceny, zboží pěkné.
Tento obchod velice ráda doporučuji -
- Vstřícnost, ochota, rychlost dodání
Vše proběhlo rychle a bezproblémově.