Pár dní po objednání jsem obdržel email, že je zboží poškozeno a není možné ho doručit. V takovém případě bych očekával okamžité vrácení peněz na účet (do druhého dne) a ne že na to budu muset 10 dní čekat.
- Komunikace
- logistika
- všechno
- Na položku skladem čekáte více než týden a pak bez udání důvodu zruší objednávku
Zkusil jsem jednou a naposledy
Zboží 3 týdny od objednávky stále nedorazilo.
- Váš obchod si neváží zákazníků, kteří si u vás chtějí něco koupit. A za nemalé peníze.
Dobrý den, Šárko,
prosím, bylo by možné nám situaci a Vaši zkušenost přiblížit? Napište nám na [email protected] a budeme se celé záležitosti pečlivě věnovat.
Děkujeme a přejeme krásné dny,
zboží bylo poškozeno
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
děkujeme za zpětnou vazbu. Obratem jsme Vám zaslali email s požadavkem na upřesnění a možnostmi řešení situace. Věříme, že vše bude vyřízeno k Vaší plné spokojenosti.
Přejeme Vám krásné dny,
Tým Klenoty Aurum -
Chtěli po mně při převzetí zaplatit, přestože jsem měla zaplaceno předem bankovním převodem.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi nás mrzí situace, která vznikla systémovým nedopatřením.
Kolegyňka s Vámi již situaci vyřešila a věříme, že v budoucnu obdobný problém již nenastane a budete s nákupem u nás pouze spokojena. Zároveň jsme Vám zaslali malou kompenzaci a pozornost v podobě slevy na příští nákup, pokud se rozhodnete si u nás udělat znovu radost, jistě již Vaši důvěru nezklameme.
Přejeme Vám krásné dny,
- kvalitní zboží
dlouhá dodací lhůta, přestože zboží je na skladě
objednávala jsem zboží na prodejnu i na adresu a zatím nepřišlo upozornění na dodání ani na jedno -
- V blízkosti bydliště, dobre parkovani, mila obsluha.
- Koupila jsem si značkový řetízek z nerezové oceli a po dvou dnech se mi rozpadl. Reklamace bude trvat 30 dni.
- Zboží nekvalitní
- Skoro žádný výběr
- Celkově velká nespokojenost
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
moc nás mrzí, že zboží objednané v rezervaci nakonec nevyhovovalo Vaším představám a také, že se na prodejně nenašla jiná alternativa.
Pokud budete hledat něco konkrétního, neváhejte se na nás obrátit na chatu nebo na naši zákaznickou linku, pokusíme se v našem sortimentu dohledat přesně to, co hledáte a věříme, že se nám to společně podaří a protentokrát již Vaši důvěru nezklameme.
Přejeme hezké dny,
Tým Klenoty Aurum -
Přestože byl ozbozi koupeno na zákaznickou kartu, tak se mi nepropsalo do účtu. Psala jsem na podporu a žádná odpověď. Proto nedoporučuji.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
nákup v rámci e-shopu i na kamenných prodejnách se do Vašeho zákaznického účtu připíše do 48h.
Zkontrolovali jsme Váš účet a je vše v pořádku, nákup máte přičten vč. bodů, za které je možné si vygenerovat slevovou poukázku.
Na Vaši zprávu na chatu jsme reagovali obratem, jaký je postup a také, že pokud by nastal jakýkoli problém a nákup jste na účtu v pořádku neviděla, můžete se na nás opět obrátit a vše prověříme.
Mrzí nás, že jste s našimi službami nebyla spokojena. Budeme se i nadále snažit dělat maximum a věříme, že příští zkušenost bude již příjemná.
Krásné dny Vám přeje
Tým Klenoty Aurum -
Zboží nevypadá stejně jako na obrázku e-shopu.
Dlouhe cekani na zasilku
rezerva vytvořena před 8 dny, od obchodu žádné info...
- Jedním slovem strašný
- Nepružný, chybu obratem nenapravi eshop a na prodejně otrávený personál ze své práce …
Objednané zboží neodpovídalo popisu, tudíž mi prišlo něco jiného, výměna či vraceni zboži velký problém a za chybu Kkenoty Aurum veškeré náklady poštovné zaplatí zákazník, to nemluvím o čase stráveném na poště při zasílání zboží zpět, kompenzace žádná a s vracením peněz si dávají na čase, vše i vlastní chybu mají ošetřeno v neprospěch zákazníka.
Dobrý den, Iv,
je nám velmi líto vzniklé situace.
Po prověření jsme zjistili, že objednaný náramek byl od dodavatele doskladněn v jiném modelu, avšak pod stejným kódem, z uvedeného důvodu se stalo, že Vám dorazila jiná verze náramku. Chyba se stala samozřejmě na naší straně a snažili jsme se vše vyřídit rychle k Vaší plné spokojenosti, ovšem bohužel došlo ke komunikačnímu nedorozumění mezi eshopem a prodejnou. Proto Vám obratem zasíláme na Váš email instrukce, jak budeme postupovat k vrácení nákladů spojených s poštovným.
Vratku následně zpracováváme až po přijetí vráceného zboží, proto se mohlo zdát, že se vrácení peněz prodloužilo, avšak ze zákona jsme povinni platbu vrátit do 14 dnů od přijetí, tak jsme také učinili, platbu byste měla mít již v pořádku na účtu.
Uděláme maximum, abychom příště již Vaši důvěru nezklamali.
S pozdravem,
Pracují velmi pomalu.
- Zboží SKLADEM po víc než týdnu stále nedorazilo.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi nás mrzí, že jsme nesplnili Vaše očekávání v rámci dodací lhůty.
Zboží jsme pro Vás zajišťovali ze skladu kamenné prodejny v Olomouci, centrálním skladem bohužel nebylo dostupné. Do vyřízení objednávky vstoupil víkend, kdy dopravci nedoručují zásilky, ale objednávku jsme již vyřídili a je na cestě k Vám.
Neváhejte se na nás obrátit, pokud budete na objednávku spěchat, budeme se snažit najít to nejrychlejší řešení.
Pevně věříme, že budete se zbožím pouze a jen spokojena.
S pozdravem,
- Doba dodání
- Nekvalitní šperky
Zakoupila jsem si celou kolekci šperků s perličkami- naušnice, náhrdelník, náramek.
Perličky mi po pár dnech odpadaly. Nakupuji i u konkurence a tam mají mnohem kvalitnější zboží. Můj nákup byl jednoznačně poslední.Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
Dobrý den, paní Pobříslová,
velmi nás mrzí vzniklé nepříjemnosti.
V rámci záruční lhůty máte nárok na reklamaci, neváhejte se proto obrátit na jakoukoli prodejnu, nebo reklamaci můžete zaslat na naši adresu. Budeme se jí věnovat a prověříme, z jakého důvodu k závadě na špercích došlo. Věříme, že bude vyřízena k Vaší spokojenosti.
Přejeme Vám příjemné dny,
Tým Klenoty Aurum -
Na prodejně jsem si více hsk před týdnem rezervovala zboží, dosud jsem neobdržela informaci o moji objednávce.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi se omlouváme za zpoždění při vyřízení Vaší rezervace na prodejnu.
Obratem jsme informovali prodejnu, aby situaci zkontrolovala a bez odkladu se Vám ozvala.
Děkujeme za upozornění, uděláme maximum, aby byla rezervace co nejdříve připravena.
S přáním příjemných dní
- zákaznický servis nefunguje
- reklamační řízení strašné
- nekvalitní produkt
Asi dva měsíce zpět jsem si objednala z tohoto obchodu dva prsteny.
Oba dva jsem nosila úplně stejně, během dne. Jeden prsten se mi na ruce rozpadl na několik částí, proto jsem tuto skutečnost reklamovala jako nekvalitní materiál...
Reklamace nebyla uznaná....že prsten byl zcela v pořádku a že byla chyba na mojí straně (špatné a nadměrné užívání).
Tak proč tedy druhý prsten bez problému drží a tento se rozpadl??? To mi nedává smysl...
Rozhodně nedoporučuju k nákupu věcí, které chcete nosit (pokud se na ně jen chcete dívat, tak asi v pohodě). -
Objednal jsem si zboží 18.5.2023, dnes je 26.5.23 a žáden e-mail o vyřízení objednávky mi nedorazil, za to Vy mi posíláte dotázník, jak jsem byl spokojený s nákupem, který se ještě vůbec neuskutečnil !!!!!
Dobrý den, Františku,
velmi se omlouváme za zpoždění při vyřízení Vaší rezervace na prodejnu.
S přáním příjemných dní
Tým Klenoty Aurum