Přihlásit se a přidat recenzi

Objednal,zaplatil,a zboží doručeno

Reakce obchodu King’s Coffee

Velice děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ.

• Rychlé dodání
    • Komunikace na jedničku

Rychlé dodání, káva je skutečně čerstvá, rozdíl je poznat hned po otevření sáčku. Vyzkoušela jsem na espressu a frenchpressu. Doporučuji!

Reakce obchodu King’s Coffee

Děkujeme za super hodnocení, moc si vážíme toho, že nás doporučujete dalším zákazníkům.

• skutečně čerstvě pražená káva, sladká a chuťově zajímavá
    • moderni a přehledný eshop, pěkně zpracovaná charakteristika každé kávy v nabídce
    • ochota a komunikace pražírny

Káva mě zaujala a určitě vyzkouším i další z této pražírny.

Reakce obchodu King’s Coffee

Děkujeme za recenzi Scajo. Rádi vás znovu uvidíme.

• Kávu praží až po objednávce, takže je maximálně čerstvá
    • Objednávka byla vyřízena tentýž den
    • Káva není přepražená
    • Charakteristika chuti kávy uvedená na webu odpovídá realitě
    • Majitel bych ochotný poradit s výběrem kávy a stupněm pražení
    • Vychází levněji než jiné komerční pražírny
    • Zatím nejde platit dobírkou

Zatím mám jen dvě zkušenosti, ale obě výborné. Hledal jsem pražírnu, kde bude k produktu osobnější přístup, než ve velkých firmách. Kde se káva nepřepražuje, ale je spíše ovocnější. Kde můžete s majitelem mluvit a on vás ještě pozve k sobě domů, ať se na proces podíváte. Jak jsem pochopil, jde o malou rodinnou pražírnu, kde majitel doslova ručí svým jménem, proto osobně každou várku kávy kontroluje, jestli v ní není kamínek nebo spálené zrno.

Reakce obchodu King’s Coffee

Tadeáši, děkujeme za recenzi. Věříme, že Vám káva především chutnala. Máme pro Vás dobrou zprávu - na dobírku platit lze, a to u všech našich dopravců. Možná jste měl na mysli platbu kartou - tu teprve připravujeme.