Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Super rychlost doručení
OK
Fungují tak, jak ve svých podmínkách uvádějí. A to je dobré. Toto slušný Kupující ocení. ;-)
O víkendu objednáno a v úterý doručeno. Komunikace, dodání perfektní.
Rychle dodani
- Zboží, které jinde není dostupné
- vysoká cena
- na dobírku mi zásilku nešlo vyzvednout kartou ...
- Nákup a dodání proběhly naprosto bez problémů
vše v pořádku
- Spolehlivé dodani; zboží odpovídá popisu
- První nákup. Rychlé dodání.
- rychle dodani
- slusne jednani
- prisel krasny moncicak, presne takovy, jakeho jsme chteli
celková spokojenost
Vše OK, až na to, že nelze zaplatit rovnou kartou, což je pro mě velké mínus
Krásné zboží,rychlí dodání
- Výborná hra pro děti.
- Zakoupeno pro dcerku, pěkné, barevné, na suchý zip.
- Za mě plus, jakoby 2 v jednom - zelenina i ovoce tzn. dvě prkénka s nožíkem. Vše ze dřeva.
- Německá výroba :-)
- Nevím
Spokojenost, dcerka si s tím vyhraje, mladší synek taky (18m) stylem, všechno vyházím :-D
- Nekomunikuje
- Nevidím stav objednávky
- Nedodržen termín dodání
18.1. Objednáno a zaplaceno zboží. V popisu uvedeno doručení do 14 dní.
6.2. A zboží stále nemám a ani žádnou zprávu od obchodníka.
Určitě už nikdy neobjednám a budu řešit zrušení objednávky, snad dostanu platbu zpět, zatím obchodník nereaguje.Reakce obchodu kidscompany.cz
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Reagovali jsme ca. několik hodin po Vaší zprávě a platbu máte také zpět do 24 hodin po zrušení objednávky.
Objednávka u dodavatele je 14 pracovních dnů nikoliv pouze dnů.
Vaše zboží jsme obdrželi včas, pouze zde vznikl problém jedné naší zaměstnankyně, která Vás měla kontaktovat. Za to jsme se omluvili, mrzí nás celá záležitost. Škoda, že jste nevyužila naší telefonickou linku, mohla jste mít kostým již doma. Kontaktovala jste nás den předem než jste potřebovala mít kostým doma , to bohužel nezvládne žádný kurýr doručit zboží .
Umíme svojí chybu uznat a vždy se snažíme jí napravit.
Pouze bychom vytkli v hodnocení, jedná se o veřejné spekulace či domněnky a ty nás mohou poškozovat :" budu řešit zrušení objednávky, snad dostanu platbu zpět, zatím obchodník nereaguje."
Neměli jsme šanci se k Vaší zprávě vyjádřit, jelikož jste psala email a hodnocení stejný den s rozdílem pár hodin.
Děkujeme Kidscompany -
- Dobrá komunikace
- Nabízejí i zboží, které není jinde dostupné
- Po odsouhlasení objednávky je zboží obratem dodáno
- Skutečnou dostupnost zboží, které sice správně ozančují že není skladem, ale pouze dostupné u dodavatele, dokáží zjistit až po reakci svého dodavatele a to klidně nakonci avizovaných cca 14 dnů nutných pro dodání.
S obchodem jsem byl spokojený. Sice nedokázali dodat všechno co jsem objednal, ale zcela korektně nabídli dodání alternativy, nebo vrácení peněz. Na webu bylo zboží správně označené, že se musí zajistit u dodavatele a já to s tím to vědomím objednávala, takže není možné se na obchodníka zlobit, když se mu část dodávky nepodařilo zajistit. Komunikace probíhala v pořádku a konečné dodání zboží proběhlo rychle a naprosto bez problémů.